Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за почистване на отвори

В магазини „Баш Майстора“ може да откриете четката FISCHER BS за почистване на отвори, налична в различни милиметри. Тя е предназначена за почистване на пробивни отвори в бетон, кухи строителни материали и зидария. Стоманена, висококачествена и издръжлива конструкция от метал с разглобяема метална дръжка за съхранение. Четката може да се използва автоматично или ръчно с помощта на прикрепена ръкохватка. Висока ефективност на почистване, лесна за използване. Други аксесоари, които може да закупите от нашите магазини, са смесителният накрайник и мрежичката за химическия анкер.

 

Съставена от пластмасова втулка с вътрешна резба, мрежичката представлява вид дюбел, съставен от здрав материал – дърво или метла. Монтира се в различни отвори и се използват при необходимост, когато строителният блок е с големи кухини и самата тухла е с определени пространства. Напъхват се предварително в отвора и се запълват с помощта на пистолет посредством химическия анкер и неговия разтвор.

 

Смесителният накрайник за химически анкер е предназначен за равномерно сместване на двата компонента на химическия анкер.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.