Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маски и шлемове за заваряване

Заваряването е процес, при който съществуват множество опасности и моменти, които могат да доведат до застрашаване на човешкото здраве. Самият процес изисква предварителна подготовка – както към умения, така и техническа. Използването на предпазни средства при заварчиците е необходимо поради високите температури и ултравиолетовото излъчване по време на заваряване.

 

Маските и шлемовете за заваряване са едни от най-важните елементи в защитното оборудване на заварчиците, предпазващо очите и кожата. За тази цел се предлагат шлемове и маски зa заваряване, които защитават най-уязвимата част от човешкото тяло – лицето. Предпазват го от горещина, искри, ултравиолетови и инфрачервени лъчения, които се отделят по време на заваряване.

 

Предпазни свойства на маските и шлемовете за заваряване

 

С напредване на технологиите се е повишила и ефективността на маските и шлемовете за заваряване, а именно техните предпазни свойства. Обикновената маска за заваряване е с пасивно стъкло (трайно затъмнен визьор) и все още се използва от голяма част от заварчиците. Тя осигурява необходимата защита, но не е удобна, поради факта, че всеки път при заварка трябва да се повдига и поставя обратно, а това движение повтаряно многократно изисква време и усилия.   

 

Съвременните шлемове за заваряване с автоматично затъмняващо стъкло са по-удобни и лесни за употреба и най-предпочитаните в днешно време поради факта, че предпазват от вредните светлинни емисии и позволяват много бързо възстановяване на стъклото от тъмно в светло – веднага щом усетят искра се затъмняват и при тях не се налага повдигането или премахването на самата маска.

 

Защо да изберете маска и шлем за заваряване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме маски и шлемове за заваряване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.