Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 213 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 213 Артикула.

Ключове

Разнообразие от ключове може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Видове ключове

 

Torx ключовете са изработени от хром и ванадий, ковани, изцяло закалени. Имат трайно матирано хромово покритие.

 

Водопроводните ключове са изработени от прецизно закалена хром-ванадиева стомана и имат допълнително индукционно закалени зъби.

 

Гаечните ключове са инструменти, които се използват при монтаж за сглобяване на детайли и възли на конструкция чрез резбови връзки. Те се ползват за прилагане на въртеливи движения за завинтване или отвинтване на болтове в резбови отвори на корпус или за монтаж чрез ползване на болтове и гайки.

 

Глухите ключове се използват най-често в дома, гаража, автосервиза, в шлосерската дейност и навсякъде, където трябва да се работи с труднодостъпни резбови връзки.

 

Динамометричните ключове са професионални инструменти за майстори, за които е важна якостта на затягане на гайките.

 

Звездогаечният ключ е изработен от хром-ванадиева стомана, хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540. Koван е и е изцяло закален.

 

Ключът за затягане и отваряне на патронник е консуматив за бормашини и винтоверти.

 

Ключовете за контролни табла служат за отваряне на ключалки в сферата на технически оборудвания в големи помещения (парно и санитарни възли, климатична техника, електротехника), спирателни системи и други.

 

Ключът за кофражна гайка е изработен от хром-ванадиева стомана, изцяло оксидиран, с тресчотен механизъм.

 

Ключовете за награпяване на резби извършват рационална и пестяща време дейност.

 

Ключовете за огъване на арматура имат голяма якост и служат за огъване на арматура с различа дебелина при направата на кофражи и други дейности. 

 

Ключът звезда е изработен от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален.

 

Ударният ключ звезда е изработен от специална инструментална стомана, кован, изцяло закален и е с оптимална дълготрайна защита от корозия.

 

Отвореният ключ звезда е произведен от хром-ванадиева стомана, хромиран.

 

Ключът лула e надежден и здрав инструмент, които улеснява работата в труднодостъпни места. Поради своята структура ключовете лула могат надеждно да фиксират гайката или болта, като по този начин се намалява възможността за повреда на крепежните елементи.

 

Секторните ключове имат както фиксиран, така и променлив размер на работния профил, като вторите позволяват използване на крепежни елементи с различен диаметър.

 

Т-образните ключове са изработени от специална хром-ванадиева стомана с хромирано покритие с оксидирани върхове за прецизност и перфектно прилягане към винта.

 

Комбинираните ключове се използват за  разпъване на веригите, смяната на веригите, шините и свещите.

 

Многостъпалните ключове се използват за монтиране и демонтиране на нипели на вентили на отоплителни тела, възвратни клапани и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.