Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 316 119 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 316 119 Артикула.

Ключове

Ключовете за патронник са консумативи за бормашини и винтоверти. Използват се за затягане на различни патронници.

 

Водопроводните ключове са изработени от прецизно закалена хром-ванадиева стомана и имат допълнително индукционно закалени зъби.

 

Г-образните ключове са изработени от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Някои от тях са почернени по стандарт DIN 50938.

 

Гаечният ключ е инструмент, който се използва при монтаж за съединяване на детайли и възли на конструкция чрез резбови връзки. Той се използва за прилагане на въртеливо движение за завинтване или отвинтване на болтове в резбови отвори на корпус или за монтаж чрез ползване на болтове и гайки. Видовете гаечни ключове, които предлагаме, са едностранни, едностранни изолирани, едностранни ударни, тип лула, раздвижени и тънкостенни.

 

Глухите ключове са изработени от хром-молибденова стомана, хромирани съгласно стандарт EN 12540. Ковани са, изцяло закалени, с отвори за въртене. „Баш Майстора“ предлага глухи двустранни и глухи двустранни ключове с променящ ъгъл.

 

Динамометричните ключове са професионални инструменти за майстори, за които е важна якостта на затягане на гайките. Разликата между динамометричния ключ и стандартния гаечен ключ е вградения динамометър. Динамометричните ключове често се използват при производство на промишлено оборудване, ремонт на автомобили, сглобяване на различни устройства и строителни конструкции.

 

Ключовете за контролни табла служат за отваряне на ключалки в областта на техническите съоръжения в сгради (парно и санитарни възли, климатична и вентилационна инсталация, електротехника), газоснабдяване и водоснабдяване и спирателни системи.

 

Ключът за кофражна гайка е изработен от хром-ванадиева стомана, изцяло оксидиран, с тресчотен механизъм.

 

Смяната на маслото е неотменимо при поддръжката на автомобила. При нас може да закупите ключове за маслен филтър - специални инструменти, които служат за смяна на двигателното, трансмисионното и диференциалното масло. Те се монтират или демонтират, пригодени са за работа на труднодостъпни места.

 

Ключът звезда е изработен от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален.

 

Ударният ключ звезда е изработен от специална инструментална стомана, кован, изцяло закален и е с оптимална дълготрайна защита от корозия.

 

Отвореният ключ звезда е произведен от хром-ванадиева стомана, хромиран.

 

Звездогаечният ключ е изработен от хром-ванадиева стомана, хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540. Koван е и е изцяло закален.

 

Комбинираните ключове са практичен инструмент за допълнително затягане на веригата на моторен трион, както и за подмяна на верига, шина и запалителна свещ.

 

Ключът лула e надежден и здрав инструмент, които улеснява работата в труднодостъпни места. Поради своята структура ключовете лула могат надеждно да фиксират гайката или болта, като по този начин се намалява възможността за повреда на крепежните елементи.

 

Има специални гайки, които нямат граници отвън, а само улеи. Един от примери за това е велосипедния център, където са прикрепени спиците (главина). За да се работи с такива крепежни елементи е необходим секторен ключ, чийто работен край е извит като клюн, върху който пада основния товар. Секторните ключове имат както фиксиран, така и променлив размер на работния профил, като вторите позволяват използване на крепежни елементи с различен диаметър.

 

Ключове ТХ профил, ключове за джанти, ключове комплекти и многостъпални ключове може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.