Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 602 405 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 602 405 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Крикове хидравлични

Хидравличните крикове тип бутилка са най-предпочитани, характеризират се с дълъг живот на експлоатация, устойчива конструкция и намират широко приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Предназначени са за повдигане на тежки товари, както и автомобили или тежки камиони. Всичко това е факт, благодарение на хидравличният им принцип на работа, който увеличава многократно усилието, приложено от човешката ръка.

 

Хидравличните крикове тип бутилка, които предлагаме в магазини Баш Майстора са с товароподемност от 2, 3, 5, 8, 10, 15, 20 и 50 тона, подходящи за автомобили, трактори, строителна техника, автобуси, камиони и др. Разполагаме с хидравлични крикове с минимална височина на повдигане от 150 мм до 295 мм, и максимална височина на повдигане от 265 мм до 475 мм. Повечето модели са с компактни размери и ниско тегло, което осигурява необходимата им мобилност.

 

Разгледайте нашите предложения за хидравлични крикове с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.