Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове хидравлични

Хидравличните крикове тип бутилка са най-предпочитани, отличават се с дълъг експлоатационен живот, стабилна конструкция и намират всеобхватно приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Предназначени са за повдигане на тежки товари, както и автомобили или тежки камиони. Всичко това е факт, благодарение на хидравличния принцип на работа, който увеличава многократно усилието, приложено от човешката ръка.

 

Хидравличните крикове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са с товароподемност от 2 до 50 тона, подходящи за автомобили, трактори, строителна техника, автобуси, камиони и други.

 

Разполагаме с хидравлични крикове с минимална височина на повдигане от 150 мм до 295 мм и максимална височина на повдигане от 278 мм до 475 мм. Повечето модели са с компактни размери и ниско тегло, което осигурява необходимата им мобилност.

 

Защо да изберете хидравличен крик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме хидравлични крикове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.