Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 109 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 109 Артикула.

Свредла за дърво

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме голямо разнообразие от свредла за дърво – винтови, плоски, с фрезенк, с цилиндрична опашка с държач, спирални свредла, за панти, както и такива за многошпинделна машина. При нас ще намерите голямо разнообразие, реномирани марки и наличности на склад. Изберете сега свредло за дърво и се възползвайте от цена с 5% отстъпка при поръчка онлайн!

 

Винтовото свредло за дърво има дълъг експлоатационен живот. Изработено е от CV стомана и е с цилиндрична опашка. Проектирано е за пробиване на точни отвори в меко и твърдо дърво. Има специален жлеб за по-бързо извеждане на отпадъка при пробиване.

 

Плоското свредло за дърво е подходящо за мека и твърда дървесина, леки строителни материали (гипсокартон), греди и плочи от дървесни частици. Пробива три пъти по-бързо от стандартното плоско фрезово свредло. При някои марки свредлата имат прецизно шлифован връх и режещи ръбове за спазване на размерите на отворите.

 

Свредлата за дърво с фрезенк са подходящи за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости със и без покритие, шперплат. Имат един режещ ръб. Те са изключително остри пробивни инструменти за прецизни отвори без разкъсване. Пробиването и зенкероването се извършва в една работна операция.

 

Свредлата за дърво с цилиндрична опашка с държач са с центриращ връх и две остриета за бързо и чисто пробиване. Чрез два фалца се постига дълъг работен живот и при обшита плоскост. Подходящи са за пробиване на всички видове дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло.

 

Спиралните свредла за дърво са подходящи за твърди и меки дървени материали, непокрити талашити, гипсокартон, фибростъкло, ламинат и др. Някои от свредлата са с центриращ връх и два режещи ръба, други – с опорен режещ нож и центриращ връх, трети – с два режещи върха и подвеждащ център. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите от всеки един тип спирални свредла за дърво на супер цени, включително и с 5% процента отстъпка при онлайн пазаруване.

 

В подкатегорията „Свредла за многошпинделна машина“ може да намерите свредла за дърво, както и различни по размери адаптори за свредла. Адапторите имат висока точност и пълна надеждност, перфектно са центрирани. Изработени са от много здрава стомана. Свредлата се използват за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат.

 

Свредлата за панти са предназначени за бормашини, снабдени с адаптери или патронници. Подходящи са за пробиване на точни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинирани материали.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете свредла за бетон, метал, както и различни комплекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.