Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 592 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 592 Артикула.

Свредла за дърво

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме голямо разнообразие от свредла за дърво – винтови, плоски, с фрезенк, с цилиндрична опашка с държач, спирални свредла, за панти, както и такива за многошпинделна машина.

 

Видове свредла за дърво

 

Винтовото свредло за дърво има дълъг експлоатационен живот. Изработено е от CV стомана и е с цилиндрична опашка. Проектирано е за пробиване на точни отвори в меко и твърдо дърво. Има специален жлеб за по-бързо извеждане на отпадъка при пробиване.

 

Свредлото за дърво за дибли е изработено от висококачествена здрава стомана и е подходящо за фрезоване на канали за дибли върху масивно дърво и дървесни композити.

 

Плоските свредла за дърво са предназначени за различен тип дървесина, гипсокартон, греди и плочи от дървесни частици. Пробиват много по-бързо от стандартното плоско свредло. При някои марки свредлата имат прецизно шлифован връх и режещи ръбове за спазване на размерите на отворите.

 

Проходните свредла за метал са изработени от HSS бързонарезна стомана и служат за изграждане на дървени конструкции, пробиване на отвори на дървени тавани, стени и подове за инсталации. Намират приложение при кофриране, вътрешни довършителни работи и други.

 

Свредлата за дърво с дълбочинен ограничител позволяват бърза и удобна смяна на инструментите за пробиване и завинтване в акумулаторния винтоверт.

 

Свредлата за дърво с фрезенк са подходящи за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости със и без покритие, шперплат. Имат един режещ ръб. Те са изключително остри пробивни инструменти за прецизни отвори без разкъсване. Пробиването и зенкероването се извършва в една работна операция.

 

Свредлата за дърво с цилиндрична опашка с държач имат центриращ връх и две остриета за бързо и прецизно пробиване. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Подходящи са за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло.

 

Спиралните свредла за дърво са предназначени за дървени материали (твърди и меки), непокрити талашити, гипсокартон и други. Някои от свредлата са с центриращ връх и два режещи ръба, други – с опорен режещ нож и центриращ връх, трети – с два режещи върха и подвеждащ център.

 

В подкатегорията „Свредла за многошпинделна машина“ може да намерите свредла за дърво, както и различни по размери адаптори за свредла. Адапторите имат висока точност и пълна надеждност, перфектно са центрирани. Изработени са от много здрава стомана. Свредлата се използват за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат.

 

Свредлата за панти са предназначени за бормашини, снабдени с адаптери или патронници. Подходящи са за пробиване на точни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинирани материали.

 

Защо да изберете свредло за дърво от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.