Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 928 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 928 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедки за джипове и автолебедки

Автолебедката се използва за теглене или вдигане. Частите на автомобилната лебедка са манивела, барабан и въже от стомана. Ползва се за теглене на автомобили, които са закъсали. Обикновено е приложима от пътната помощ, както и от големи джипове и камиони за местене на масивни товари от едно на друго място.

 

Биват електрически и ръчни, като всеки вид притежава различна сила и екстри. Голям брой от предлаганите лебедки са монтирани към рамата. Работата е рискована. Ако не сте запознати как се ползва автолебедка, по-добре е да се консултирате с някой, който разбира.

 

Защо да изберете лебедка за джипове и автолебедка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лебедки за джипове и автолебедки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.