Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за фрезоване на бетон и асфалт

Машините за фрезоване на бетон и асфалт са мултифункционални машини за третиране на малки до средни площи. С тяхна помощ можете да набраздявате бетон, да пъхате пътни маркировки и други.

 

Техниката е способна да работи в голяма близост до ръба и разполага с удобни регулируеми дръжки за дълбочината на фрезоване, а прахоустойчивите барабани и доброто сцепление при повдигане ги прави подходящи за тежки ремонтни и строителни условия.

 

Машините за фрезоване на бетон и асфалт се използват за подравняване на подове и бетонни повърхности, за саниране на стари бетонни подове, за отстраняване на пътни маркировки и други строително-ремонтни дейности. Повечето видове са оборудвани с поглъщащи вибрациите дръжки, брояч на часовете, регулатор на работната дълбочина и централна изсмуквателна система за прах за по-чиста работна среда.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите машини за фрезоване на бетон и асфалт на марките BISONTE и HUSQVARNA.

 

Защо да изберете машина за фрезоване на бетон и асфалт от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за фрезоване на бетон и асфалт, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.