Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 602 405 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 602 405 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Дистанциали

Дистанциали са разделителите за олекотен дървен кофраж. Разделителите за олекотеният дървен кофраж са изработени от изтеглена стомана, със заоблени ръбове. Всеки един е с якост на опън над 70 кг / мм. Размерите варират от 10 см до 200 см дължина със стъпка от 5 см. Използването им спомага за висока призводителност при строителство и ремонт. При изграждането на кофража трябва да се използват дистанциали от един и същ производител.
Разделителите за олекотен дървен кофраж и кофражно оборудване може да намерите в наличност, в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазин Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.