Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Дистанциали

Дистанциалите са разделителите за олекотен дървен кофраж. Разделите за олекотения дървен кофраж се изработват от изтеглена стомана със заоблени ръбове. Използването им спомага за висока производителност при строителство и ремонт. При изграждането на кофража трябва да се ползват дистанциали от един и същ производител.

 

Видове дистанциали

 

Ъгловите дистанциали за олекотен дървен кофраж се ползват за затваряне на вътрешни ъгли в строителството, най-често при построяване на кофраж за направата на асансьорни шахти. Закрепването се осъществява чрез ъглов профил във вътрешната част на ъгъла, а външните страни на кофража се закрепват чрез п-образен профил за кофраж.

 

Използването на ъгловия дистанциал спестява време и излишно рязане на платна и други материали. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дистанциали на марката LEGNOTRE.

 

Защо да изберете дистанциал от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дистанциали, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.