Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за обработка на арматурна стомана

Машини за огъване на арматурна стомана

 

Машините за огъване на арматурна стомана разполагат със здрава конструкция и осигуряват максимална стабилност по време на работа. Имат добра мобилност благодарение на колелата. Поддържат висока ефективност.

 

Машини за рязане на арматурна стомана

 

Машините за рязане на армировка са изключително полезни и от съществено значение в днешно време. Имат добра мобилност, стабилна основа и много здрава конструкция, осигуряват и висока ефективност. Режат в кръгъл, квадратен и правоъгълен профил.

 

Машини за рязане и огъване на арматурна стомана

 

Машините за рязане и огъване на арматурна стомана са подходящи за кръгли, квадратни и правоъгълни профили. Притежават добра мобилност благодарение на удобните колела. Гарантират висока ефективност на работа. Машините притежават здрави основи, осигуряващи максимална стабилност.

 

Защо да изберете машина за обработка на арматурна стомана от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за обработване на арматурна стомана, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.