Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 933 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 933 390 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клеми за кофраж

Клемите за кофраж се използват за фиксиране на някои детайли в момента на обработка, както и за плътното притискане на няколко детайли с цел залепването им или едновременната им обработка при пробиване и шлайфане.

 

Съставени са основно от две части – тяло и стоманен клин. Стегите с пружина се ползват с меки стоманени прътове и гарантират достъпна и на добра цена пристягаща система без гайки и без скъпи свръзки в бетона.

 

Притежават самозаключващи свойства, осъществени чрез стабилната пружинна система с опъващо устройство, спомагащи за изтегляне на арматура при стягане на кофража.

 

Клемата за кофраж е често използван инструмент както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Защо да изберете клема за кофраж от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клеми за кофраж, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.