Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.

Косачки

В днешно време както професионалистите в озеленяването, така и тези, които притежават собствени площи, вече използват специално оборудване, наречено косачки. Предимството при ползване на косачка за трева е, че с нея се работи с лекота, коси напълно равномерно и прави повърхнината изравнена и изящна.

 

С косачката се работи бързо и висококачествено и не се изисква професионална квалификация. Важно е да отбележим, че косачките не са подходящи за използване в много висока и гъста трева, тъй като това ще натовари двигателя и има шанс уредът да изгори.

 

Преди да закупите косачка, най-важното е районът, върху който ще я използвате, както и вида и дължината на тревата, която ще косите.

 

Акумулаторни косачки

 

Акумулаторните косачки се ползват в ситуации, където е нужно да се коси определена площ, като съществува вариант за регулация на височината. С тях винаги съществува вероятност за настройка на косачката за късо изравняване. По този начин на тревата ще и отнеме повече време, за да порасне.

 

Акумулаторната косачка е изключително подходяща за поддръжка на малки тревни площи. Тя работи тихо и без отделяне на вредни емисии.

 

Бензинови косачки

 

При косене на големи неравни повърхности е за предпочитане да използвате бензинова косачка. Тя има опция за регулация на височината. Може да се настрои за късо изравняване.

 

Бензиновите косачки не се нуждаят от свързване към електричество. Справят се с големи тревни терени и площи, където с кабел би било трудно да се премине.

 

Електрически косачки

 

Електрическите косачки са най-добрият избор за всеки любител, причината да бъдат предпочитани е, че те са в пъти по-леки и тихи от бензиновите косачки, а кошовете им идва с услужливи индикатори, които уведомяват при нужда от почистване.

 

Косачки роботи

 

Интелигентните косачки роботи косят самостоятелно, заобикалят препятствия, справят се с наклони и при нужда отново се зареждат сами. С тях се постига отличен комфорт при косене и междувременно Вие можете да се радвате спокойно на градината си. Те са чудесна опция за собствениците на къщи, които искат райграсът в двора им да е в идеално състояние. Основните причини много хора да предпочитат косачка робот пред стандартна такава са пълната автономия, възможността да заобикалят препятствия и различните разновидности спрямо работната площ, която косачката робот покрива.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.