Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 601 237 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 601 237 Артикула.

Зарядни устройства

В категория зарядни устройства ще откриете разнообразие от зарядни устройства за акумулатор и зарядни устройства за акумулаторни инструменти с доказано качество от водещи производители.

 

Зарядни устройства за акумулатор:

 

Зарядното устройство за акумулатор е електрическо устройство, необходимо за възстановяване на ниският капацитет и напрежение в акумулаторната батерия. Зареждането на акумулатора със зарядно устройство е наложително в определен момент от експлоатацията му, независимо от състоянието му и колко правилна се експлоатира.

 

Зарядни устройства за акумулаторни инструменти:

 

Инструментите на акумулаторни батерии се използват за удобство или при отсъствието на електрически контакт в близост до мястото на работа. Работата на машините и инструментите в различен режим се осигурява от акумулаторна батерия, за възстановяване на капацитета на батерията нужно съответното зарядно устройство.

 

Зарядните устройства за акумулаторни инструменти могат да зареждат една или повече акумулатора с различна мощност, което зависи от модела им. Налични са всякакъв тип зарядни за електроинструменти с Li-Ion, Ni-Cd и Ni-MH батерии, включително и за автомобили, както и захранващи устройства и адаптори.

 

Някои от моделите зарядните устройства са предназначени само за един вид акумулатори - например само Li-Ion или само NiMH, също така могат да работят само с определени размери батерии, за разлика от други, които са по-универсални. Някои от зарядните устройства служат само за зареждане на акумулаторите, други позволяват и разряд и измерване на техния капацитет.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.