Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 565 продукта и наличност над 3 743 827 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 565 продукта в наличност.
3 743 827 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Работни ръкавици

В някои професии предпазването на ръцете е един от най-важните моменти, а без ръкавиците и техните защитни сили това е трудна задача. Изискванията за безопасни и здравословни условия на труд поставят и висока летва при изработването на работното облекло и аксесоари, каквито са ръкавиците.

 

Характерни особености на работните ръкавици

 

Всички защитни ръкавици се явяват средство за защита на ръцете Ви, докато използвате различно оборудване. Изработват се от различни материали – брезент, памучен плат с PVC покритие, полар, кожа и други. Някои работни ръкавици имат допълнителни уплътнения от вата или кожа, които поддържат ръцете топли в студени условия.

 

Най-често купуваните ръкавици са тези, свързани със защита от механични рискове – пробождане, срязване, продупчване, одиране. Работните ръкавици отговарят на европейските стандарти.

 


Защитата срещу механични рискове е обозначена чрез пиктограма, след която има четири цифри (нива на експлоатационни качества), всяка от които показва изпробваните експлоатационни качества срещу конкретна опасност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите работни ръкавици на водещите марки STANLEY, STIHL, TOPMASTER, MAKITA, DEWALT и други.

 

Защо да изберете работни ръкавици от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни ръкавици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.