Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръчна лебедка с верига / Полиспасни макари

Полиспасните макари се използват единствено за ръчно вертикално повдигане на товари по време на работен процес. Верижната макара е преносимо подемно устройство, което работи с ръчноводима верига.

 

Те могат да се ползват за монтиране на оборудване, операции по товарене и разтоварване във фабрики, мини, строителни обекти, складове и други. Макарите са подходящи за работа на открито и където няма захранване.

 

Могат да бъдат прикрепени към всякакъв вид колички, както и към монорелсови мостови транспортни системи, ръчни и стрелови кранове. Верижните полиспасни макари имат конструкция, която предотвратява блокиране на веригата.

 

Теглото на товара при повдигане и силата на опъване на веригата не трябва да преминават номиналната товароподемност. В тази категория ще намерите полиспасни макари с товароподемност от 0.5 до 10 тона и максимална височина на повдигане от 2.5 до 12 метра.

 

Защо да изберете ръчна лебедка с верига от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме полиспасни макари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.