Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки на руло

Шкурките на руло на хартиена основа се използва за шлайфане на мека и твърда дървесина, лак, кожа, гума, текстил, неръждаема стомана и цветни метали. Специалната основа на шкурката предпазва от бързо запълване и затлачване, като по този начин се постига оптимален триещ резултат. Подходящи са за триене при висока скорост.

 

Едрозърнестите шкурки са подходящи за отстраняване от стари настилки на грунд и лакове, докато по-фините шкурки са идеални за шлайфане на грунд и лакове. Шкурките на руло намират приложение в мебелната, автомобилната, дървообработващата и строителната индустрия. С полуотвореното покритие и антистатичност, шкурката ефективно предотвратява бързото запушване с абразивен прах.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шкурки на руло на марките SMIRDEX и TYROLIT.

 

Защо да изберете шкурка на руло от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки на руло, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.