Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки на листи

Шкурките на листи са с основа от текстил с общо предназначение. С гъвкавите листа шкурка можете да обработвате почти всеки материал. Финото обработване на повърхнините изисква специална подготовка, която може да се изпълни ръчно или с вибрационен шлайф.

 

Шкурките на листи са подходящи за обработване на покрития, дърво, черни и цветни метали, пластмаса, заглаждане и зачистване на композитни материали.

 

Водните шкурки на лист на хартиена основа са специално създадени за автомобилната индустрия, даващи несравними резултати при водно шлайфане или шлайфане на бои. Препоръчителни са ръчно мокро триене на лакирани, пластмасови или съставни материали.

 

Гъвкавата основа и връзки позволяват лесното прегъване и късане, начинът на опаковане осигурява удобно товарене и транспортиране. Водните шкурки намират приложение в строителната, дървообработващата и автомобилната индустрия.

 

Защо да изберете шкурка на лист от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки на листи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.