Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки на листи

Шкурките на листи са с основа от текстил с общо предназначение. С гъвкавите листа шкурка можете да обработвате почти всеки материал. Финото обработване на повърхнините изисква специална подготовка, която може да се изпълни ръчно или с вибрационен шлайф.

 

Шкурките на листи са подходящи за обработване на покрития, дърво, черни и цветни метали, пластмаса, заглаждане и зачистване на композитни материали.

 

Водните шкурки на лист на хартиена основа са специално създадени за автомобилната индустрия, даващи несравними резултати при водно шлайфане или шлайфане на бои. Препоръчителни са ръчно мокро триене на лакирани, пластмасови или съставни материали.

 

Гъвкавата основа и връзки позволяват лесното прегъване и късане, начинът на опаковане осигурява удобно товарене и транспортиране. Водните шкурки намират приложение в строителната, дървообработващата и автомобилната индустрия.

 

Защо да изберете шкурка на лист от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки на листи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.