Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 731 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 731 Артикула.

Почистваща техника

В днешното забързано ежедневие, нараства необходимостта от ефективна и качествена почистваща техника. Едва ли съществува домакинство или бизнес, което не ползва или не се нуждае от машини за почистване. По тази причина ние предлагаме широка гама от прахосмукачки, както за сухо, така и за мокро почистване, водоструйки и прахоулавителни системи. Продуктите, които ще откриете в тази категория са от световноизвестни производители, доказали своята репутация през годините.

 

В тази категория ще откриете професионални водоструйки. Те са предназначени за различни по тип ежедневни и специфични задачи. Например, с тях процеса по измиването на всеки автомобил или машина може да се оптимизира. А резултатът ще е не само безупречен външен вид, но и всичко това ще бъде постигнато в рамките на няколко минути. Затова можем да заключим, че главната цел на водоструйките е да направят работата Ви много по-ефективна. И разбира се, да ни спестят време.

 

В магазини Баш майстора ще откриете голямо разнообразие от водоструйки с максимално налягане от 100 bar до 250 bar. Избрали сме да работим единствено с производители, предлагащи най-висок клас водоструйки. Сред голямото ни продуктово разнообразие ще откриете марките Hitachi, Makita, Bosch, Stihl, DeWalt, Stanley, Elektro maschinen.

 

Прахосмукачката е може би най-широко разпространеният почистващ уред. Прахосмукачките са разработени, за да бъдат в услуга на бизнеса, улеснявайки почистването на строителни площадки, при ремонти, големи производствени цехове, фабрики, големи офиси, заведения за хранене, хотели, обществени и административни сгради и други. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци е една неизбежна необходимост, както при малките, средни и големи домашни ремонти, така и при професионалните и индустриални строителни и строително-ремонти дейности.

 

Онлайн магазин “Баш Майстора” предлага на вниманието ви широка гама от професионални прахосмукачки с различна мощност и ефективност, и с възможност за почистване в мокър и сух режим. С тях почистването на офиса и склада е лесно, а по-мощните предложения са подходящи за почистване на фабрики и търговски магазини и други индустриални площи. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи, защитава вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.

 

Прахоулавителните системи са много подходящи при строителни или ремонтни дейности. В тази категория ще откриете прахоулавителна система с възможност за свързване към съоръжения за улавяне на прах при ремонтни и строителни дейности. Онлайн магазин “Баш Майстора” предлага на вниманието ви професионални прахоулавителни системи с различна мощност и ефективност, и с възможност за свързване с дървообработващи машини. С тях значително се намалява количеството прах в складове и фабрики, както и други индустриални площи. Разгледайте прахоулавителни системи от най-висок клас производители, като METABO.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.