Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Автоключове

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от автоключове и гаечни ключове за автомобили, подходящи при всякакъв вид дейност.

 

Видове автоключове

 

Ключовете за автомобилни свещи имат вложка, която позволява запалителната свещ да бъде обхваната здраво и да се развива безпроблемно. Улеснете работата си по ремонта на автомобила, като се снабдите с ключове за свещи от нашия онлайн магазин.

 

Ключовете за вилка на мотор са подходящи за мотоциклетите с марка YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI и HONDA.

 

Ключовете за водна помпа се използват за затягане и разхлабване на ролката на водната помпа. Особено подходящи са за труднодостъпни места. Служат за двигатели на VW, AUDI, OPEL и други.

 

Ключовете за горивни помпи се използват за монтаж и демонтаж на държача на клапана за налягане.

 

Ключовете за джанти са задължителна част от всяка авторемонтна работилница. Предлагаме Г- и Т-образни ключове, с чиято помощ можете лесно да монтирате и демонтирате резбови съединения и кръстати ключове за джанти с различен размер, което ги прави универсални.

 

Ключовете за дюзи служат за отстраняване на заседнали и заяли комън рейл дюзи без демонтиране на главата на цилиндъра.

 

В магазини “Баш Майстора“ Ви предлагаме ключове за маслен филтър, с които той се монтира или демонтира, подходящи за труднодостъпни места, верижни ключове за маслен филтър, чиято верига се вади на различна дължина и ги прави подходящи за различни модели, регулируеми ключове за маслен филтър тип „паяк“ и ремъчни ключове за маслен филтър с бързо затягане.

 

Ключовете за охлаждащата перка служат за монтаж и демонтаж на вискозния съединител на охладителната система.

 

С ключовете за пробки можете да развивате пробката за смяна на маслото на различни модели автомобили.

 

Защо да изберете автоключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гаечни ключове за автомобили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.