Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.

Специализирани инструменти за мотоциклети

Мотоциклетът е пътно превозно средство с или без кош, което има двигател с работен обем над 50 cm³. Мотоциклетите включват и триколесни моторни превозни средства, която маса без това не превишава 400 kg.

 

Видове специализирани инструменти за мотоциклети

 

В категорията „Инструменти за двигател на мотоциклети“ се включват инструменти за запалителни свещи, инструменти за клапани, инструменти за колянов вал, инструменти за маховик, инструменти за съединител и скорости.

 

Инструментите за капли на мотоциклети позволяват лесен достъп и голяма сила при затягане и развиване. Ключове за спици на мотоциклет се използват за затягане на нипелите на спици.

 

В категорията „Инструменти за окачване на мотоциклети“ ще намерите инструменти за блокиране амортисьорите за мотори, куки за монтаж и демонтаж на пружини, секторни ключове за мотоциклет.

 

Инструментите за спирачната система на мотоциклети се използват за свиване на спирачните бутала при смяна на накладките. Осигуряват бързо и лесно свиване на спирачните бутала в корпуса без повреда на буталата или корпуса.

 

В категорията „Специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета“ на магазини „Баш Майстора“ ще откриете инструменти за контрол на обтегнатостта за мотоциклети, инструменти, задържащи вариатора и съединителя с пръстеновиден гаечен ключ, клещи за свързващото звено на мотоциклетна верига и други.

 

Стендовете за центровка на мотоциклети се използват главно за ползване в сервизите за ремонтни дейности на мотоциклети и за работилници в домашна среда.

 

В категорията „Стойки за съхранение на мотоциклети“ ще намерите адаптери за задна и предна стойка, задни стойки за мотоциклет с V-образен адаптер, задни стойки за мотоциклет с адаптер, основи за стойки, предни стойки за мотоциклет.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.