Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фиксатори за вертикална армировка

Фиксаторите за вертикална армировка също са с различни форми, но функцията им е същата като на линейните фиксатори. Те представляват кръгли пластмасови колела, пресечени в едната част, като прорезът служи за защипване на самия фиксатор на биглата на колоната или стената, на която се монтират. Контактната повърхност на кръглите фиксатори е много малка, за да може да се покрие от бетона и да не личи при декофриране. Прилагат се често при строителство и ремонт. Фиксаторите, предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“, са изработени от специфична пластмаса, която има добра спойка с бетона.

 

Фиксаторът NIDEX Omega 15/4-12 служи за отдалечаване на вертикални армировки. Познат е като точков фиксатор или фиксатор за дистанциране на арматура. Първокачествен и издръжлив е при показ на ниски температури.

 

Фиксаторът NIDEX Omega 20/4-12 е познат като колонен фиксатор. Ефективен е за армировка със сечение от 4 до 12 мм. Служи за отдалечаване на вертикални армировки.

 

Фиксаторът NIDEX Omega 25/4-12 служи за отдалечаване на вертикални армировки. Познат е като точков фиксатор или фиксатор за дистанциране на арматура. Първокачествен и издръжлив е при показ на ниски температури.

 

Фиксаторът NIDEX Omega 30/4-12 е известен като фиксатор за дистанциране на арматура. Ефективен е за армировка със сечение от 4 до 12 мм. Служи за дистанциране на вертикални армировки.

 

Фиксатори за вертикална армировка на марката EXTE може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.