Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фиксатори за вертикална армировка

Фиксаторите за вертикална армировка представляват кръгли пластмасови колела, пресечени в едната част, като прорезът служи за защипване на самия фиксатор на биглата на колоната или стената, на която се монтират.

 

Те могат да бъдат с различни форми, но функцията им е същата като на линейните фиксатори.

 

Контактната повърхност на кръглите фиксатори е много малка, за да може да се покрие от бетона и да не личи при декофриране. Прилагат се често при строителство и ремонт.

 

Фиксаторите за вертикална армировка, предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“, са изработени от специфична пластмаса, която има добра спойка с бетона.

 

Защо да изберете фиксатор за вертикална армировка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фиксатори за вертикална армировка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.