Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 216 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 216 Артикула.

Вибриране на бетон

Вибраторите за бетон се ползват в строителството за вибриране на бетонова смес, непосредствено след изливането на бетона с цел изкарване на въздушните кухини. Служат за усилване и заздравяване на налятата бетонова смес. С вибраторите за бетон се постига максимална здравина и плътност. В зависимост от дебелината на плочата се използват вибратори за бетон с различен диаметър на вибриращата глава.

 

Акумулаторни вибратори за бетон

 

Акумулаторните вибратори за бетон са подходящи за вибриране на железобетонни отливки с малки габарити. Предимството на акумулаторните машини е олекотената конструкция, автономното захранване, късия вал и малката игла, която позволява вибрирането на труднодостъпни места.

 

Вибратори за бетон комплекти

 

Те са подходящи за вибриране на бетон с голяма маса. Различават се по мощност, тегло и наличието на презрамка, която значително улеснява работата. Бетонните вибратори комплект са произведени за външна употреба и са добре защитени от възможните опасности, съпътстващи строителните работи.

 

Механични виброигли

 

Механичните виброигли, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, се различават основно по диаметъра на бутилката. Бързината на свършената работа зависи от този диаметър - колкото по-голяма е иглата, толкова по-бързо може да се свърши работата. Със надеждността, с която разполагат механичните виброигли, уплътняването на бетон става бързо, качествено и лесно.

 

Виброигли с гъвкав вал

 

Виброиглите с гъвкав вал се делят на високочестотни, механични и пневматични. Високочестотните виброигли улесняват полагането на бетон при строителни дейности, като премахват въздушните мехури от материала. Лесни са за употреба и осигуряват перфектен краен резултат.

Механичните виброигли с гъвкав вал са произведени от качествени и дуракоустойчиви материали. Гъвкавият вал има подсилени краища, които позволяват голямо огъване без това да се отразява на работата.

Пневматичната виброигла с гъвкав вал осигурява надеждно уплътняване и заздравяване на бетон, като елиминира въздушните мехури.

 

Гъвкави валове

 

Гъвкавите валове служат за връзка между задвижващата част и вибриращата игла. Те са важен компонент на вибраторите за бетон, използващи се при уплътняването големи обеми бетонова маса.

 

Високочестотни задвижки

 

Високочестотните задвижки са първокласни машини, които са неподвластни на обичайните проблеми, съпътстващи много от конверторите на съвременния пазар. Поддръжката на тази техника е минимална, всички елементи са с пълна електрическа и механична защита, а безопасното захранване гарантира пълна сигурност дори и при натоварен режим на работа.

 

Електромеханични задвижки

 

Електромеханичните задвижки се считат за едни от най-простите, но и най-надеждни системи за уплътняване на пресен бетон. Онлайн магазин “Баш Майстора” е тук да Ви съдейства с мощни машини, чиито удароустойчиви корпуси с двойна изолация и лесно сменяеми вибриращи игли Ви позволяват безпроблемно да извършвате най-разнородни задачи, свързани с обработката на бетон. Удобните презрамки и ниското тегло осигуряват Вашият комфорт при дълготрайни сесии.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.