Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 929 продукта и наличност над 3 959 123 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 929 продукта в наличност.
3 959 123 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби еднораменни

Алуминиевите еднораменни стълби, които може да намерите в магазини „Баш Майстора“, разполагат с различен брой стъпала и височина от 2 до близо 4 метра. Това са едносекционни подпиращи се стълби.

 

Стъпалата им са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ превъртането, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка. Ако се затруднявате при избора си на еднораменна алуминиева професионална стълба не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви еднораменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Защо да изберете еднораменна алуминиева стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме еднораменни алуминиеви стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.