Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби еднораменни

Освен двураменни професионални алуминиеви стълби, при нас в онлайн магазина и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще откриете и еднораменни алуминиеви стълби с марката KRAUSE. Предлаганите от нас алуминиеви еднораменни професионални стълби разполагат с различен брой стъпала - 8, 10 или 11 и височина от 2.25 метра до 3.10 метра. Това са едносекционни подпиращи се стълби. Стъпалата им са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ превъртането, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка. Ако се затруднявате при избора си на еднораменна алуминиева професионална стълба не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви еднораменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE CORDA 1x10 отговаря на изискванията по EN 131. Стъпалата са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ изплъзването, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE CORDA 1x11 е подходяща за употреба както у дома, така и в определени области на индустрията. Стъпалата са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ изплъзването, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка.

 

Алуминиевата стълба KRAUSE CORDA 1x8 отговаря на изискванията по EN 131. Стъпалата са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ изплъзването, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка.

 

Разнообразие от скелета и стълби може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.