Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 603 445 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 603 445 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби еднораменни

Алуминиевите стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени за професионална употреба. При нас ще откриете голямо разнообразие от алуминиеви стълби, които са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Предлагат се в едностранен вариант. Стълбите са незаменим помощник при строително-ремонтни и монтажни дейности.

 

Професионални алуминиеви стълби еднораменни:

Освен двураменни професионални алуминиеви стълби, при нас в онлайн магазина и в магазини Баш Майстора ще откриете и еднораменни алуминиеви стълби с марката KRAUSE. Предлаганите от нас алуминиеви еднораменни професионални стълби разполагат с различен брой стъпала - 8, 10 или 11 и височина от 2.25 метра до 3.10 метра. Това са едносекционни подпиращи се стълби. Стъпалата им са изработени от квадратен рифелован профил предодвратяващ приплъзването, свързан с носещите рамена посредством многократна пресова сглобка.

 

Ако се затруднявате при избора си на еднораменна алуминиева професионална стълба не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви еднораменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.