Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 759 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 759 Артикула.
1 2 3 ... 14
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 14
1 2 3 ... 14

Акумулаторни винтоверти

Решили сте да правите ремонт у дома? Или се нуждаете от нов акумулаторен винтоверт за строителната си бригада?

Акумулаторните винтоверти са подходящи както за професионална работа в сферата на строителството, така и за ремонтни дейности у дома. Те се различават по вида и капацитета на своята батерия, напрежението, функциите им с удар и без, максималния въртящ момент и обхвата на патроника.

Според мощността  си, акумулаторните винтоверти са: 10.8V,  12V, 14.4V и 18V.

 

Кой е най-добрият акумулаторен винтоверт?

 

Истината е, че на пазара се предлагат безкрайно много модели и марки акумулаторни и електрически винтоверти. Някой от тях разполагат и с функция за ударно пробиване. А други са произведени с екстри като безчетков мотор, вградено осветление, бързо сменяем патроник и накрайници за ъглово пробиване. Не бива да пропускаме и акумулаторните винтоверти, имащи батерии с голям капацитет и зарядно устройство за бързо зареждане.

 

Затова за всеки, най-добрият акумулаторен винтоверт е различен. Той зависи от Вашите нужди, предназначение на работа и бюджета.

 

При избора си, трябва да прецените какво ще бъде натоварването на работата-като сила на въртящия момент и продължителността на работата. Така ще можете да изберете уред с батерия, която може да издържи за съответното предполагаемо време на работа. Помислете и от какви допълнителни характеристики ще се нуждаете, колко екстремно ще е натоварването.

 

Например при индустриални дейности, строителство и изграждане на дървени къщи и монтиране на гипсокартон,  техниката се използва непрекъснато. Тук нуждата е от техника, която да издържа дълги часове с едно зареждане, без да се нагрее. Следователно за тях най-подходящия акумулаторен винтоверт би бил с голяма мощност на мотора и капацитет на батерията.

 

За завиване на винтове с голямо сечение и дължина или пробиване на отвори в твърди повърхности, е по-добре да изберете модел акумулаторен винтоверт с ударна функция.

 

Оптимални характеристики на Вашия акумулаторните винтоверти:


 
Винтовертът е един от най-полезните инструменти. Той ще Ви помогне в изпълнението на почти всеки проект  в работата и у дома. Обърнете внимание, че ако качеството на машината е лошо или не я използвате правилно, тя може да причини много поражения. И така да загубите от ценното си време.

 

Съветваме Ви – никога НЕ купувайте бюджетен акумулаторен винтоверт, с който да се опитвате да пробивате отвори в бетон или твърдо дърво. Това би могло да доведе до ситуация, в която не сте свършили дадената задача и инструмента се нуждае от сервиз.

 

Изберете здрав и надежден акумулаторен винтоверт, който го усещате удобно в ръцете си. С него ще се справите бързо и лесно с поставените задачи БЕЗ усилия.

 

Качеството е по-важно от ниската цена!

 

Допълнително предимство е наличието на локален, оторизиран сервиз на избраната от Вас марка. Още по-добре е, ако в него се поддържат в наличност и резервни части. Това рядко бихте получили при избор на бюджетен инструмент от евтина марка.

 

При съвременните  акумулаторни винтоверти е важно да обърнете внимание на следните елементи:

  • С кабел или с батерия.
  • Вид и размер на батерията (при акумулаторните).
  • Избираеми функции.
  • Надеждна марка.
  • Вградено осветление.

 

Акумулаторни винтоверти спрямо захранване чрез кабел:

 

Винтовертите на батерии предоставят много по-голям комфорт, от тези с кабел. С тях не Ви се налага да търсите най-близкия контакт или да се тревожите, че кабела може да. Освен това съвременните зарядни устройства на батерии, набавят необходимия заряд за съвсем кратко време.

 

Най-голямото предимство на винтовертите с кабел е, че с тях може да използвате по-големи свредла и накрайници. Те разполагат и с по-голяма мощност. Това е особено удобно за правене на отвори в бетон или тухли.

 

Но ако говорим за мобилност при работа и изпълняване на задачи из дома, акумулаторните винтоверти са незаменими. Много марки произвеждат модерни уреди с много високи характеристики и сила. Много модели 18V винтоверти пробиват с лекота отвори в метал, дърво, тухли и бетон. Обърнете внимание, че за да можете да пробиете тухли и бетон е необходимо Вашият акумулаторен винтоверт да притежава ударна функция.

 

Вид и капацитет на батерията:

 

Има две характеристики, които са важни при батериите на акумулаторни винтоверти - тип и волтаж. В днешно време най-добрата батерия е литиево-йонната (Li-Ion). Волтажът е от 10 до 20 волта. Съответно по-големия волтаж означава по-голяма мощност, но също и по-високо тегло и стойност. Затова решете, кое съотношение е най-удачно за Вас.

 

Избираеми функции:

 

Днешните акумулаторни винтоверти се делят на няколко типа – само с функция пробиване и зававине, с функция ударно пробиване или комбинирани.  

 

При комбинираните акумулаторни винтоверти са налични и трите функции. Тези машини са компактни и могат да се справят с всяка задача. Те не правят компромис със силата на удара при пробиване.

 

Най-често цената на ударните винтоверти се отличава от тази на обикновените, които не предлагат ударна функция. Въпреки това, да разполагате с всички функции в един инструмент е по-изгодно и компактно.

 

Вграденото осветление е много полезна характеристика, която получавате към много машини.
Много акумулаторни винтоверти като тези на Makita, Bosch, DeWalt, Metabo и Festool разполагат с малка LED лампа. Тя е разположена в предната част на корпуса и се включва автоматично, когато натиснете прекъсвача. Това Ви позволява да видите по-добре какво пробивате, когато работите в по-тъмни условия.

 

Когато купувате своя акумулаторен винтоверт е хубаво да гледате за наличието на тази характеристика.

 

Какви акумулаторни винтоверти можете да откриете при нас?

 

Смятаме, че този уред е като всяка друга техника – купува се веднъж с идеята да издържи дълго време. Затова целта ни е да Ви предложим най-качествените акумулаторни винтоверти, с които да извършите всяка дейност бързо и лесно.

 

Ние от Баш Майстора Ви предлагаме акумулаторни винтоверти с гарантирано качество и достъпна цена. Повечето от тях са произведени от лидерите в световен мащаб – Makita, Bosch, DeWALT, Hitachi, Festool и други известни брандове, производители на машини и техника.

 

Разполагаме с акумулаторни винтоверти с батерии и с кабел и в различен ценови диапазон според предназначението и характеристиките им. За домашните майстори можем да предложим по-евтини варианти, който са в ниския ценови клас и имат по-слаби батерии. А за професионалистите – мощни акумулаторни винтоверти с батерии с по-висок капацитет на издържливост.  

 

При нужда от помощ, не се колебайте да се обърнете към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.