Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за връзване на тел

Богат асортимент от ръчни инструменти предлагаме на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“. При нас ще намерите и инструмент за връзване на тел. Той е особено подхождащ, за да се връзват огради и др. Има мека ръкохватка. Ако търсите подобен инструмент, вече знаете къде можете да намерите!

 

Уредът за връзване на тел Drillapparat се използва при затваряне на торби с помощта на медна тел. Устройството има кука, която може да бъде вързана през отворите, образувани в края на жицата. В дръжката на куката се намира въртящ механизъм, който при издърпване усуква края на жицата.

 

Кофражно оборудване на достъпни цени ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.