Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за връзване на тел

Инструментите за връзване на тел са особено подходящи за връзване на огради. Имат мека ръкохватка. Използват се при затваряне на торби с помощта на медна тел.

 

Устройствата имат кука, която може да бъде вързана през отворите, образувани в края на жицата. В дръжката на куката се намира въртящ механизъм, който при издърпване усуква края на жицата.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за връзване на тел на марката EDMA.

 

Защо да изберете инструмент за връзване на тел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за връзване на тел, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.