Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.

Крикове

Криковете са товароподемни устройства, с които се повдигат тежки и големи товари. Използват се главно в авторемонтните работилници. Предлагат се в различна товароподемност и няколко разновидности.

 

Видове крикове

 

Винтовите крикове са широко използвани за повдигане на автомобили при монтаж и демонтаж на гуми или други ремонтни дейности. Основата на винтовите крикове е широка, което допринася за добра стабилност.

 

Криковете латерна са удобни за краткотрайно повдигане на тежки товари с минимални усилия. Благодарение на опростената, но здрава и удобна конструкция на криковете тип латерна, те са изключително удобни и стабилни при вдигане на товари.

 

Специализираните крикове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са изработени от висококачествени износоустойчиви материали и са удобни за извършване на редица вертикални подемни дейности.

 

Криковете тип крокодил са изключително популярни и намират голямо приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Основното им предимство е в тяхната голяма сила, която упражняват, с което повдигането на тежки товари става много по-бързо и лесно.

 

Хидравличните крикове са най-предпочитани, характеризират се с дълъг живот на експлоатация, устойчива конструкция и намират широко приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Предназначени са за повдигане на тежки товари, както и автомобили или тежки камиони.

 

Защо да изберете крик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме крикове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.