Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.

Специализирани инструменти за автомобили

Специалните инструменти са проектирани и произведени за извършване на специфични видове дейности. Използват се за работа, при която стандартните инструменти не могат да влязат в употреба поради размер, право на достъп или практичност. Специализираните инструменти могат да бъдат класифицирани според вида дейност – за спирачки, за климатици, за алтернатори, за блокаж и включване на двигатели с вътрешно горене и др. Те могат да бъдат съставени от един инструмент (вложка за свещ) или в група (комплект за събиране на спирачни апарати), като могат да бъдат разделени според марката на автомобила или двигателя, който използват.

 

Автоключовете, които предлагат магазини „Баш Майстора“, са няколко вида – ключове за вилка за мотор, ключове за водна помпа, ключове за пробка, ключове за свещи.

 

Автотенекеджийските инструменти са с голяма ефективност на работа, с които спестявате място, време и средства.

 

Специалните вложки се използват широко в автомобилната индустрия, автосервизи, ремонт на части и др. Вложката е част от групата на ръчните инструменти и се използват за бързо и лесно отвиване и развиване на крепящи елементи (като болтове и гайки). Магазини „Баш Майстора“ предлагат богато разнообразие от специални вложки.

 

Инструментите за винтили на гуми са изработени от специална инструментална стомана. Единият край е предназначен за монтаж и демонтаж на механизма, а другият – за освобождаване на въздуха.

 

Инструментът за демонтаж на авторадио, който предлагаме, е универсален комплект от 18 части, който намира приложение при автомобилните марки AUDI, BMW, VOLSWAGEN, MERCEDES-BENZ, PORSCHE, OPEL, SKODA.

 

Комплектът за демонтиране на автостъкла е изработен от специална инструментална стомана и служи за демонтаж на предни и задни стъкла. Има екстра дълго рамо за най-добра достъпност при демонтажа.

 

Инструментът за отключване на автомобилни врати е предназначен за лесно и безопасно отделяне на рамката на вратата от превозното средство.

 

При инструмента за почистване на акумулаторни клеми се използват и двете страни.

 

Инструментите за разпределителния вал се използват за задържане на колелата на впръскващата помпа или разпределителния вал.

 

Инструментът за реглаж на ремък намира приложение при AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA и служи за всички двигатели тип TDI PD и V6.

 

Инструментът за спирачни пружини се прилага при почти всички барабанни спирачки. Той дава възможност за работа под широк ъгъл.

 

Инструментът за центроване на съединителя е приложим за повечето автомобили с еднодисков съединител. Процесът се извършва между диска на съединителя и притисквателния диск с цел правилното им зацепване.

 

В категорията Клещи за автомобили влизат клещи за вадене на бушони, маншони, релета, клещи за вложки на клапани, за демонтаж на уплътнители на клапани, за кабели на свещи, за куплунги на горивните тръби, за маслен филтър и др.

 

Ключът за капак на резервоар е разработен за работа в малки пространства и труднодостъпни места. Той е с три захващащи челюсти, които здраво стягат капака на горивния резервоар.

 

Ключът за шайбата на разпределителния вал е приложим за задържане шайбата на вала при развиване на централния болт. Подходящ е за всички видове шайби на разпределителни валове.

 

Компресомерите за измерване на бензинови и дизелови двигатели са предназначени за установяване на повреда в бутало-мотовилковия механизъм, клапаните, главата на двигателя, гарнитурите на главата и блока. Те са незаменим инструмент във всеки автосервиз или домашен гараж.

 

Магазини „Баш Майстора“ предлагат различни видове скоби за автомобили – за автоклиматици, за демонтиране на главина, за клапани, за разстъргване на цилиндри, скоби за рейка, скоби за спирачки, скоби макферсон и др.

 

Четките служат за почистване на спирачни дискове и легла на дискови спирачки преди поставяне на нови накладки, както и за чистене на други метални части в автомобила. Проектирани са за лесно достигане до труднодостъпни места.

 

Автомобилните щанги са едновременно и лостови, и ударни инструменти, които са много удобни за използване по време на всякакви дейности при работа с автомобилни гуми. Изключително здрави са, ковани и закалени. Изработени са от висококачествена специална инструментална или хром-ванадиева стомана.

 

Щеките за масло се използват за измерване на нивото на маслото в скоростната кутия. Използва се почти за всички автомобилни модели с изключение на MERCEDES BENZ, CHRYSLER, DODGE, JAGUAR, JEEP, PORSCHE, SSANGYONG с двигател от 3 до 6 литра от 1996 г. до наши дни.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.