Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 309 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 309 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вибромастари

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравняване на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и други). Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване.

 

При този вид строителна техника бетонът се подравнява още преди изсъхване. Голямото разнообразие от видове помага за Вашата по-ефективна работа на строителната площадка.

 

Единичният вибромастар е машина, подходяща само за един човек и се използва за малки до средни площи. Двойният мастар е за трима души и намира приложение при заравняването на големи терени. Мастарите са строителни машини, които могат да се използват с ножове с различна дължина в зависимост от Вашите нужди.

 

Захранване на вибромастарите

 

Вибромастарите се захранват чрез:

  • електричество
  • хидравлика
  • гориво (бензин).

 

Защо да изберете вибромастари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме мастари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.