Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вибромастари

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравняване на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и др.). В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете вибромастари на водещи марки. Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване.

 

Вибромастарът Belle Easy Screed 200 2.0 м разполага с механизъм за завъртане и накланяне, така че острието да се движи под ъгъл с цел натискане или изтегляне през бетонната плоча. Със своята широчина от 2 м гредата за лесно изравняване отчита висока производителност. Накланящата се глава позволява натиск и изтегляне.

 

Вибромастарът HUSQVARNA Construction BV 20 G 2.0 м е с ръкохватка, която може да се свързва и дава възможност да се работи от външната страна на плочата за по-широк обхват. Енергоспестяващият двигател на Honda осигурява надеждна работа, а покритието от неръждаема алуминиева сплав осигурява лесна поддръжка.

 

Задвижването за вибромастар Belle Easy Screed Pro работи с мастар с дължина до 5 метра. Машината е оборудвана с мощен четиритактов бензинов мотор HONDA GX с мощност 1100W.

 

Задвижването за вибромастар HUSQVARNA Construction BV 30 1.8-4.2 м е оборудвано с четиритактов бензинов двигател HONDA GX35. Вибриращото устройство може да се монтира върху изглаждащи профили HUSQVARNA с 5 различни широчини в зависимост от площта на обработваната повърхност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите вибромастари на испанската марка HERVISA PERLES.  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.