Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кабелни връзки

В категория кабелни връзки в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от кабелни връзки на ниски цени.

 

Кабелните връзки, познати още като миши опашки, свински опашки или стяжки са средства за организиране на кабели. Чрез тях се пристягат група от кабели или проводници, образувайки компактен и подреден сноп. Кабелните връзки обикновено се изработват от полипропилен - найлон и са със самозаключващ се механизъм. Характерно за черните кабелни връзки, е че те са с UV защита.

 

В зависимост от предназначението си могат да се използват както на открито, така и на закрито. Поради ниската пазарна цена и лесната употреба, кабелните връзки се използват в много и различни сфери. Кабелните връзки се използват за еднократна употреба като връзката е еднопосочна - стягане със законтряне, а отстраняването им става чрез срязване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете кабелни връзки с дължина от 140 мм до 1000 мм и ширина от 2.5 мм до 12.5 мм в бял и черен цвят на производители FM FRIULSIDER и INDEX.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.