Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кабелни връзки

Кабелните връзки са познати още като миши опашки, свински опашки или стяжки. Представляват средства за организиране на кабели. Чрез тях се пристягат група от кабели или проводници, образувайки компактен и подреден сноп.

 

Кабелната връзка обикновено е изработена от полипропилен – найлон и е със самозаключващ се механизъм. Характерното за черните кабелни връзки е, че те са с UV защита.

 

В зависимост от предназначението си могат да се използват както на открито, така и на закрито. Поради ниската пазарна цена и лесната употреба, кабелните връзки се използват в много и различни сфери.

 

Кабелните връзки се използват за еднократна употреба като връзката е еднопосочна – стягане със законтряне, а отстраняването им става чрез срязване.

 

Защо да изберете кабелна връзка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кабелни връзки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.