Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 563 продукта и наличност над 3 743 827 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 563 продукта в наличност.
3 743 827 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трамбовки пачи крак

Трамбовката пачи крак е професионално решение за трамбоване на различни материали. Тя се използва най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина.

 

Трамбовката тип „пачи крак“ е компактна и с нея може да се работи и в по-ограничени пространства.

 

Основни характеристики при избор на трамбовка пачи крак

 

Основните характеристики, които трябва да вземете предвид при избора на трамбовка, са цената, ударната сила и площта на стъпката. При честа работа със силно неравни терени е важно центробежната сила и мощността на уреда да са по-високи.

 

Ако пък теренът е почвен, по-голямата площ на стъпката ще улесни работата Ви. Сред популярните марки трамбовки пачи крак са MASTERPAC, BELLE, BISONTE и други.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете трамбовъчни машини с ниски емисии и шум на четиритактови двигатели, високо амортисьорно окачване за намаляване вибрациите върху ръцете и усилен пневматичен амортисьор за тежки условия на работа, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на строителството и ремонтите.

 

Защо да изберете трамбовка пачи крак от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме разнообразие от трамбовки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Ако не сте сигурни дали да изберете виброплоча или трамбовка пачи крак, не се колебайте да ни потърсите. Нашите специалисти ще Ви консултират относно оптималната за Вашите нужди трамбовъчна техника!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.