Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 215 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 215 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дървени стълби

Дървените стълби, подобно на алуминиевите стълби, намират широко приложение в нашето ежедневие както в домакинството, така и при извършване на ремонтни и строителни дейности. Всички модели дървени стълби са двураменни със 3, 4, 5, 6, 7 или 8 стъпала и максимална работна височина от 1.5 метра до 3 метра.

 

Дървените стълби са изработени от висококачествен дървен материал, характеризиращ се с голяма здравина и отлично качество на изработката, наблюдаваща се и в най-малките детайли. Ако се затруднявате при избора си на дървена стълба, не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете дървени стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Защо да изберете дървена стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дървени стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.