Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дървени стълби

Дървените стълби, подобно на алуминиевите стълби, намират широко приложение в нешето ежедневие, както в домакинството, така и при извършване на ремонтни и строителни дейности. Дървените стълби, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, както и в нашият онлайн магазин са българско производство. Всички модели дървени стълби са двураменни със 3, 5, 6, 7 или 8 стъпала и максимална работна височина от 1.5 метра до 3 метра. Изработени са от висококачествен дървен материал, характеризиращ се с голяма здравина и отлично качество на изработката, наблюдаваща се и в най-малките детайли. Ако се затруднявате при избора си на дървена стълба, не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете дървени стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Дървената стълба 2х8 е тип „бояджийска“ и е с товароносимост 150 кг. Изработена е от висококачествен иглолистен материал. Отговаря на изискванията за качество по БДС EN 131-2:2010.

 

Дървената стълба ЕКО 2х3 е изработена от висококачествен иглолистен материал. Тя е с товароносимост 150 кг. Отговаря на изискванията за качество по БДС EN 131-2:2010.

 

Дървената стълба EKO 2x5 е подходяща за качване от двете страни и е изработена от висококачествен иглолистен материал. Тя е с товароносимост 150 кг. Отговаря на изискванията за качество по БДС EN 131-2:2010.

 

Дървената стълба EKO 2x6 е с товароносимост 150 кг. Изработена е от висококачествен иглолистен материал. Отговаря на изискванията за качество по БДС EN 131 – 2:2010.

 

Дървената стълба ЕКО 2х8 е изработена от висококачествен иглолистен материал. Тя е с товароносимост 150 кг. Отговаря на изискванията за качество по БДС EN 131-2:2010.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за скелета и стълби на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.