Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.

Машини за полагане на строителни смеси

В категория машини за полагане на строителни смеси в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете машини за полагане на замазки и машини за полагане на мазилкa от най-висок клас на световноизвестният производител IMER.

 

Машини за полагане на замазки:

 

Машините за полагане на замазки заемат важно място в съвременното строителство и са незаменим помощник. Полагането на замазка е един от ключовите моменти в изграждането на подходяща основа за полагане на последващи подови настилки като теракота, ламиниран паркет и други. В голяма част от домовете се полага традиционната пясъчно циментова замазка, която е доказала качествата си през годините. Качествената замазка допринася не само за равномерното и равното подово покритие, но защитава и подовете и тяхната конструкция.

 

С машините за полагане на замазки ще улесните работата си и ще повишите качеството й. Машините за полагане на замазки са удобни за работа, издръжливи и лесни за поддръжка, също така могат да бъдат оборудвани с различни аксесоари, като зареждащ скип. Бъркането на пясък, вода и цимент се извършва с лекота, посредством предлаганите в магазини Баш Майстора машини за полагане на замазки.

 

Най-бързото и качествено полагане на замазки става с помощта на машини за полагане на замазки, които смесват предварително в точно указаното от производителите съотношение сухи смески вода и спомагат да нанасянето ѝ в помещенията. Съвременните машини за полагане на замазки служат за подаване, нанасяне на замазката, както и за прокарване и пръскане на дребнозърнести и мокри смеси. Машините за полагане на замазки с лекота работят с различни инжекционни смеси, замазки с фиксирана големина на камъчетата, фиксиращи разтвори и дори с различни изолационни покрити.

 

Машини за полагане на мазилка:

 

Машините за полагане на мазилка са подходящи, както за полагане на хоросанови, гипсови и циментови мазилки, така и за шприцване и бояджийски работи. Те са лесни за употреба и намират широко приложение в строителната сфера. Полагането на мазилка ще бъде леко следобедно занимание с нашите предложения в категория машини за полагане и смесване на мазилки.

 

Машините за полагане на мазилка намират приложение в строителните дейности, чрез бързината си за подаване на материал с тях бързо и лесно, без много усилия се наливат стени, тавани и подове. Машини за полагане на мазилка са предпочитани за лесно напорно качване на строителна смес на горни етажи, като спестяват много време и усилия. Машините за полагане на мазилкa се използват както при строителни така и при довършителни и дори ремонти дейности, при необходимост от отстраняване на повреденият слой и полагане на нов.

 

Машините за полагане на мазилкa се използват и в едромащабното строителство при изравняване на стените и подовете със строителни смеси. След смесването на разтвора, посредством мощна струя разтвора се подава на голямо разстояние, като така се нанася върху предварително подготвената повърхност на пода или стената. Машините за полагане на мазилкa са подходящи за гипсови и варо-циментови мазилки, зидарски разтвори, свързващи смеси и други. Машинният метод за полагане на разтвори спестява време и позволява бързото изпълняване на голям обем от работа. Машините за полагане на мазилкa, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с мощност от 1500W до 7750W с търговската марка IMER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.