Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 215 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 215 Артикула.

Клещи за автомобили

Клещите за автомобили са специални инструменти, които се използват в автомобилната индустрия и са помощни средства в работата на сервизните майстори. Магазини „Баш Майстора“ разполагат с разнообразни видове клещи за автомобили със специфични свойства.

 

Видове клещи за автомобили

 

Клещите за вадене на маншони се използват за монтиране и затягане на скоби в стил ремък на ботуши на шарнири или рейки на сервоусилвателя и зъбни колела на кормилното колело.

 

Клещите за вложки на клапани имат екстра дълги челюсти за достъп до труднодостъпни места. Назъбените челюсти осигуряват по-здрав захват.

 

Клещите за демонтаж на уплътнители на клапани осигуряват достъп до уплътнителните пръстени. Инструментите имат характерни заоблени челюсти, които са назъбени и дават възможност за по-добър захват и лесен достъп, което от своя страна допринася за бърз демонтаж на маслените уплътнителни пръстени.

 

Клещите за кабели на свещи се използват за безопасно и бързо изваждане на кабелите на свещите, без да ги нараняват. Допълнителната функция е възможността за стягане на кабелните връзки.

 

Клещите за куплунги на горивните тръби са изработени от специална инструментална стомана. Хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540. Имат пружина за отваряне.

 

Чрез клещите за маслен филтър можете лесно да отстраните упорити маслени филтри. Регулацията на клещите разрешава максимално сцепление при развиване на вашия маслен филтър.

 

Клещите за премахване на гума от тръба намират приложение при сваляне на гумената изолация от горивни и вакуумни маркучи.

 

Клещите за рязане на ауспухови тръби се използват при частични ремонти на ауспухови системи. Челюстите са изработени от специална въглеродна стомана, а ножовете – от легирана.

 

Клещите за сваляне на горивни конектори бързо и лесно отстраняват и подменят конектора за гориво. Приложими са при автомобили AUDI, VW, GM, FIAT, MERCEDES, SEAT, TOYOTA, OPEL.

 

Клещите за сегменти са приложими за повечето марки автомобили. Имат гладък закрепващ край за предотвратяване на деформации при поставяне.

 

Клещите за скоби служат за стягане на маркучи в охладителната, горивната и други системи в автомобила. Подходящи са за повечето стандартни скоби.

 

Клещите за спиране изтичането на течности имат функция да спират изтичането на различни течности от меки тръби и да дават възможност на сервизния техник да ремонтира или подменя необходимите автомобилни части без опасност от изтичане.

 

Клещите за спирачна система влизат в приложение, когато се закача или откача спирачното жило. Изработени са от инструментална стомана и имат двукомпонентни ръкохватки.

 

Защо да изберете клещи за автомобили от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за автомобили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.