Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 622 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 622 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за вериги на велосипеди

Инструментите за вериги на велосипеди ще свършат добра работа, ако Ви се налага да ремонтирате веригата на велосипеди. В магазини „Баш Майстора“ се предлагат индикатори за износване на зъбно колело, индикатори за износване/разтягане на верига и други.

 

Видове инструменти за вериги на велосипеди

 

Индикаторът за износване на зъбно колело се използва, за да се определи състоянието на задните верижни колела. Веригата се поставя върху зъбното колело и инструментът се помества с неговия заоблен край между два зъба на горната ѝ страна.

 

С индикатора за износване на веригата можете бързо и точно да определите износването и разтягането на всяка верига. Просто поставяте щифта на инструмента между две връзки на веригата, натискате мерителната пластина плътно и отчитате показанието.

 

Инструментите за разглобяване на верига са предназначение както за професионалисти, така и за любители. Чрез просто затягане на шпиндела, те пасват на нита на веригата идеално. Поради ергономичния дизайн инструментите са лесни за използване и работят с голяма прецизност.

 

Клещите за монтаж на верига са разработени за улеснение на ремонта на веригата от професионалисти и любители. Работата се извършва бързо без да се нараняват нитовете.

 

Защо да изберете инструмент за вериги на велосипеди от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за вериги на велосипеди, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.