Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 520 продукта и наличност над 4 155 729 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 520 продукта в наличност.
4 155 729 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за вериги на велосипеди

Инструментите за вериги на велосипеди ще свършат добра работа, ако Ви се налага да ремонтирате веригата на велосипед. В нашите магазини „Баш Майстора“ предлагаме индикатори за износване на зъбно колело, индикатори за износване/разтягане на верига, инструменти за разглобяване на вериги, предназначени за 5-11 и 6-12 скоростни вериги и др.

 

Индикаторът за износване на зъбно колело UNIOR е предназначен за определяне на състоянието на задните верижни колела. Може да се ползва за проверка на зъбни колела с 12 до 21 зъба.

 

С индикатора за износване/разтягане на верига UNIOR 0-1.2% можете лесно и точно да определите износването и разтягането на всяка верига.

 

Индикаторът за износване/разтягане на верига UNIOR 0.2-1.0% е изработен прецизно от лазерно отрязана стомана. Този инструмент дава точна индикация за износването на веригата.

 

Инструментът за разглобяване на верига UNIOR 11 скорости е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Чрез просто затягане на шпиндела, той пасва на нита на веригата перфектно.

 

Инструментът за разглобяване на верига UNIOR 5-11 скоростни може да се ползва в домашни условия. Затягането на шпиндела съвпада идеално към пиновете на веригата. Дръжките са с еластично покритие за по-удобна работа с инструмента.

 

Инструментът за разглобяване на верига UNIOR 6-12 скоростни се отличава със здраво тяло и прецизно изработени резби на шпиндела за гладкост и лекота на ползване. Инструментът се предлага с три различни сменяеми опори на веригата. Скритото отделение в корпуса на инструмента разполага с допълнителен резервен пин.
 

Клещите за монтаж на верига UNIOR 177 мм са предназначени за най-масовите вериги с Master Link връзка, чието предназначение е монтаж и демонтаж на веригата чрез използване само на ръце.

 

Клещите за монтаж на верига UNIOR 240 мм имат по-висока функционалност, ефективност и практичност. Имат индуктивно закалени щифтове и двукомпонентна пластична дръжка.


Още специализирани инструменти за велосипеди ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.