Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Строителни макари

Строителните макари представляват прости механизми, съставени от колело, в най-чести случаи с жлеб, около което преминава верига, въже или ремък. Те са простички, но изключително ефективни спомагателни инструменти, служещи за по-лесното повдигане и преместване на тежки товари.

 

Макарата трябва да се инсталира така, че посоката на повдигане и спускане на товара винаги да бъде вертикална. Макарите с кука се използват при строително-ремонтни или товаро-разтоварителни дейности за издигане и сваляне на товари.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете строителни макари, често използвани в строителството, на марките BRANO и TOPSTRONG.

 

Защо да изберете строителна макара от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме строителни макари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.