Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Строителни макари

Макарите представляват прости механизми, съставени от колело, в най-чести случаи с жлеб, около което преминава верига, въже или ремък. Строителната макара е простичък, но изключително ефективен спомагателен инструмент, служещ за по-лесното повдигане и преместване на тежки товари. Макарата трябва да бъде инсталирана така, че посоката на повдигане при повдигане и спускане на товара винаги да бъде вертикална. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете строителните макари, които са често използвани в строителството. 

 

Макарата TOPSTRONG 1 1/2’’/35 мм е с въртяща се затворена кука. Диаметърът на водещата ролка е 35 мм. Служи за въже с диаметър 10 мм.

 

Макарата TOPSTRONG 1’’/25 мм е с въртяща се затворена кука. Диаметърът на водещата ролка е 25 мм. Подходящ е за въже с диаметър 8 мм.

 

Макарата TOPSTRONG 2’’/50 мм е с въртяща се затворена кука. Диаметърът на водещата ролка е 50 мм. Служи за въже с диаметър 16 мм.

 

Макарата TOPSTRONG 3/4’’/20 мм е с въртяща се затворена кука. Диаметърът на водещата ролка е 20 мм. Подходящ е за въже с диаметър 6 мм.

 

Макарата с кука TOPSTRONG 0.5t се използва при строително-ремонтни или товаро-разтоварителни дейности за издигане и сваляне на товари.

 

Макарата с кука TOPSTRONG 1.5t е с отворена въртяща кука. Диаметърът на ролката е 125 мм. Подходяща е за въже с диаметър 12 мм.

 

Макарата с кука TOPSTRONG 1t се използва при строително-ремонтни или товаро-разтоварителни дейности за издигане и сваляне на товари.

 

Строителната макара TOPSTRONG 5’’/125 мм e с въртяща се затворена кука. Диаметърът на водещата ролка е 125 мм. Подходяща е за въже с диаметър 16 мм.

 

В категорията Подемна техника в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от крикове, лебедки, строителни макари, плъзгачи, хидравлични преси, сапани, стойки и трегерови скоби от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.