Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 761 Артикула.
Подреди по
Резултати

Хидравлични преси

Хидравличните преси се използват в почти всички индустриални предприятия за специфични задачи, като пресоване на лагери, огъване и изправяне на греди и други видове метални изделия. Хидравличната преса е идеалният инструмент за работа в множество професионални и хоби сфери на автомобилни механици, ключари, водопроводчици, дърводелци, фермери и много други групи. Хидравличните преси се използват във почти всички автосервизи. С тяхна помощ лесно се поставят или отстраняват части на втулки или лагери.

 

Хидравличната преса използва два хидравлични цилиндъра, за да създаде голяма сила на натиск. Течност - обикновено масло - се налива в по-малък цилиндър, който после се избутва до много по-големия главен цилиндър. В по-големия цилиндър има бутало, което избутва течността обратно към подчинения цилиндър, което създава още по-голяма сила. Повечето модерни хидравлични преси генерират изискваното налягане чрез електрически мотори и високопроизводителни помпи.

 

Хидравличните преси са оборудвани с манометър, отчитащ силата на притискане и се характеризират с здрава метална конструкция и възможност за работа с големи компоненти. Притискателната сила при пресите се измерва в тонове. Пресите се използват за промяна на формата на различни метални изделия – пресоване, изправяне, огъване и т.н. Намират широко приложение в предприятията от машиностроителния отрасъл, автосервизните и занаятчийските работилници, пунктовете за техническо обслужване и т.н.

 

При избор на хидравлична преса трябва да обърнете внимание на основните характеристики като силата на усилието (прилагания товар в килограми / тонове). В зависимост от това, за сферата на дейност се определя и този индикатор, с други думи в автосервизите хидравлична преса със сила на натиска до 20-30 тона е достатъчна, а за производство трябва да е с по-високи показатели. Друга важна характеристика е работният ход. То трябва поне малко да надвишава размера на частите, които най-често ще се обработват.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете хидравлични преси с или без манометър със сила на натиска 10 или 12 тона с търговска марка:

  • NO-BRAND (Китай)
  • RAIDER
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.