Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 816 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 816 773 Артикула.
Подреди по
Резултати

Хидравлични преси

Хидравличните преси се ползват във всякакви индустриални предприятия за специфични задачи като пресоване на лагери, огъване и изправяне на греди и други видове метални изделия. Те са идеалните инструменти за работа в множество професионални и хоби сфери на автомобилни механици, ключари, водопроводчици, дърводелци, фермери и много други групи.

 

Приложение и правилен избор на хидравлична преса

 

Хидравличните преси се ползват в почти всички сервизи за автомобили. С тяхна помощ лесно се поставят или отстраняват части на втулки или лагери.

 

Те използват два хидравлични цилиндъра, за да създадат голяма сила на натиск. Обикновено маслото се налива в малкия цилиндър и след това се избутва към по-големия главен. По-големите цилиндри имат бутало, което избутва течността обратно към подчинения цилиндър, създавайки повече сила. Повечето съвременни хидравлични машини генерират необходимото налягане чрез електродвигатели и високопроизводителни помпи.

 

Хидравличните преси са оборудвани с манометър, отчитащ силата на притискане и се характеризират със здрава метална конструкция и възможност за работа с големи компоненти. Притисквателната сила при пресите се измерва в тонове. Използват се за промяна на формата на различни метални изделия – пресоване, изправяне, огъване и други.

 

Намират широко приложение в предприятията от машиностроителния отрасъл, автосервизните и занаятчийските работилници, пунктовете за техническо обслужване и други.

 

При избор на хидравлична преса трябва да обърнете внимание на основните характеристики като силата на усилието (прилаганият товар в кг/тонове). Работният ход трябва малко да надвишава размера на частите, които най-често ще се обработват.

 

Защо да изберете хидравлична преса от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме хидравлични преси, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.