Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби двураменни

Двураменни алуминиеви стълби за професионална употреба

 

Алуминиевите стълби са предназначени както за професионални дейности, така и за домакинството. Те са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Предлагат се в двустранен вариант. Стълбите са незаменим помощник както при строително-ремонтни и монтажни дейности, така и у дома.

 

Двураменните алуминиеви стълби могат да се използват като „бояджийски“, а при последователно изтегляне на двете рамена – като подпиращи се стълби, с които се достига до по-голяма височина. Стъпалата им са изработени от квадратен рифелован профил, които осигуряват стабилно и удобно стоене, елиминиращо риска от преплъзване.

 

Двураменни алуминиеви стълби за домашна употреба

 

Този вариант на практика е необходим във всяко домакинство. В зависимост от целите, за които ще се използва домакинската двустранната алуминиева стълба, можете да изберете максималната височина, брой стъпала и товароносимост.

 

Стъпалата за качване и рамената на стълбата са от правоъгълна тръба от алуминий, а рифелованите стъпала с дълбочина 80 мм осигуряват удобно стоене и сигурно качване. За още по-голяма безопасност и сигурност са оборудвани с неплъзгащи тапи на петите с големи размери.

 

Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви двураменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Защо да изберете двураменна алуминиева стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме двураменни алуминиеви стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.