Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби двураменни

Алуминиевите стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени както за професионални дейности, така и за домакинството. При нас ще откриете голямо разнообразие от алуминиеви стълби, които са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Предлагат се в двустранен вариант. Стълбите са незаменим помощник, както при строително-ремонтни и монтажни дейности, така и у дома.

 

Алуминиеви стълби двураменни за професионална употреба:

 

При нас ще откриете професионални алуминиеви стълби с марката KRAUSE и ELKOP. Двураменните алуминиеви стълби могат да се използват като "бояджийски", а при последователно изтегляне на двете рамена - като подпиращи се стълби, с които се достига до по-голяма височина. При нас в магазини Баш Майстора ще откриете голямо разнообразие от модели алуминиеви стълби за професионална употреба с най-различни характеристики, които със сигурност ще отговорят на Вашите изисквания. Стъпалата им са изработени от квадратен рифелован профил, които осигурява стабилно и удобно стоене, елиминиращо риска от преплъзване.

 

Алуминиеви стълби двураменни за домашна употреба:

 

Този вариант на практика е необходим във всяко домакинство. В зависимост от целите, за които ще се използва домакинската двустранната алуминиева стълба, можете да изберете максималната височина, брой стъпала и товароносимост. В магазини Баш Майстора ще откриете стълби с две рамена, но с различен брой стъпала - 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 или 11 и максимална височина 0.45, 0.65, 0.85, 1.05, 1.30 и 1.70 m. Стъпалата за качване и рамената на стълбата са от правоъгълна тръба от алуминий, а рифелованите стъпала с дълбочина 80 мм – осигуряват удобно стоене и сигурно качване. За още по-голяма безопасност и сигурност са оборудвани с неплъзгащи тапи на петите с големи размери.

Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора – нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви двураменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Предлаганите от нас марки алуминиеви стълби двураменни са:

  • ELKOP
  • KRAUSE
  • NO BRAND - Китай
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.