Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 36 699 продукта и наличност над 3 149 525 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
36 699 продукта в наличност.
3 149 525 Артикула.

За нас

„Баш Майстора“ ЕООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. „Струга” 23; ет. 2, ап. 208, вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 201828014.
Първият магазин „Баш Майстора" отваря врати на централния Варненски колхозен пазар през 1999 г. Първоначално се насочва към търговия със стандартни крепежни елементи, като в последствие разширява гамата на предлаганите стоки с нестандартни и якостни крепежи.

 

 

 

Стремейки се да задоволи нуждите, изискванията и интересите на клиентите си фирмата открива през 2003 г. нов търговски обект с нова дейност-продажба на ръчни и електроинструменти на реномирани марки.

 

 

 

Същата година създава и сервиз за ремонт на електроинструменти, закупени от фирмата.

 

 

 

През 2005 г. отварят врати два нови търговски обекта от верига магазини „Баш Майстора” с обща площ над 400 кв.м. Към тях са обособени сервиз, складова база, място за демонстрации и 12 места за паркиране.

 

 

 

 

През месец януари 2006 г. „Баш Майстора" открива и нов офис на ул.Струга 23.

 

 

 

Фирма „Баш Майстора" предлага изключително голямо разнообразие от професионални инструменти (ръчни и електроинструменти) и крепежни елементи. Екипът на фирмата включва 13 служители, които ежегодно преминават през практически и търговски обучения с цел постигане на профисионализъм във всяко едно отношение. Ежедневно фирмата развива и специален софтуер, който спомага за по-бързото и качествено обслужване на клиентите.

 

 

Предлаганият асортимент е над 7000 артикула: крепежни елементи, ръчни и електроинструменти, измервателна техника, заваръчни апарати, пневматика, подемна и малогабаритна техника, специализирано оборудване за дървообработване, инструменти и пособия за обработка на камък, диамантено-пробивна техника, абразиви и много други.

 

Целта на фирма „Баш Майстора" е да предлага професионални решения, чрез висококачествени инструменти, машини и крепежни елементи за да може Вие - нашите клиенти да извършите Вашата работа професионално. При нас ще получите:

 

  • професионални инструменти, машини и крепежни елементи
  • професионална консултация за да изберете най-подходящия продукт според Вашия начин на работа, условията, при които ще работите и бюджета ви.
  • наличност на предлаганите стоки
  • добри цени
  • отстъпки и преференциални условия за лоялни клиенти
  • доставка до Вашия обект
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • бързо и приятно обслужване

 

Ние в „Баш Майстора" държим на дългосрочните отношения с нашите клиенти и от 2003 г. извършваме оторизиран, гаранционен и извънгаранционен сервиз на следните марки:

 

Оторизиран сервиз за електроинструменти: Makita, Maktec, Raider, Schwamborn и Imer

 

Гаранционен сервиз за електроинструменти: Sparky, Dewalt, Black&Decker, Providus, Steinel, Novus, Diatec, Jepsun, Tecnomec, Montolit, Deca, Gis, Collomix, Belle и Shepach.

 

Извънгаранционен сервиз за електроинструменти: Bosch, Skill, Festool, Hitachi, Viroteh, Tremix, Rems, Unior, Palme, Varstroj и др.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.