Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 063 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 063 Артикула.

За нас

Първият магазин Баш Майстора отваря врати през 1999 г. на Колхозния пазар във Варна. Първоначално се фокусира върху търговия със стандартни крепежни елементи, след което разширява гамата на предлаганите продукти с нестандартни и якостни крепежи.

 

 

През 2003 г. фирмата открива нов търговски обект с нова дейност - продажба на ръчни и електроинструменти на известни марки. 

 

 

През 2005 г. веригата отварят два нови търговски обекта с обща площ над 400 кв.м. Към тях са обособени сервиз, складова база, място за демонстрации и 12 паркоместа.

 

https://s.bashmaistora.bg/redesign/img/store.jpg

 

В единият от магазините са разположени крепежни елементи, ръчни инструменти, консумативи и др.

 

https://s.bashmaistora.bg/store_short/0/70c3c15f0f43f061719e7bc1d0f457ae.jpg

 

В другият магазин  са поместени електрически инструменти, лека строителна механизация, генератори и др.

 

 

През 2006 г. Баш Майстора открива и нов офис на ул. „Струга“ 23 във Варна.

 

https://bashmaistora.bg/f/up/images/OF_2014.jpg

 

 

„Баш Майстора“ ООД днес

 

От 2012 г. Баш Майстора е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти.

 

Благодарение на своя 25-годишен опит, Баш Майстора започва сътрудничество в производството на висококачествено кофражно оборудване, което отговаря на високите изисквания и нужди за развитието и дейността на своите клиенти.

 

През 2017 г. „Баш Майстора“ ООД се сдобива с нов склад за съхранение и продажба на кофражни елементи за строителство. На площ от 450 кв.м. са поместени всички необходими материали за грубо строителство – кофражен шперплат, кофражни греди, трислойни платна, фиксатори за арматура, водонабъбващи ленти, алуминиеви и стоманени скелета, както и много други материали.

 

https://bashmaistora.bg/f/up/images/News/sklad/WH003.jpg

 

Екипът на фирмата включва над 30 служители, които ежегодно преминават през практически и търговски обучения с цел по-високо ниво на професионализъм във всяко едно отношение.

 

Към момента Баш Майстора предлага над 60 000+ артикула, от които 30 000+ са налични на склад – крепежни елементи, ръчни и електрически инструменти, измервателна техника, заваръчни апарати, пневматика, подемна и малогабаритна техника, специализирано оборудване за дървообработване, инструменти и пособия за обработка на камък, диамантено-пробивна техника и др.

 

Ежедневно фирмата развива и специален софтуер, който спомага за по-бързото и качествено обслужване на клиентите.

 

Фирмата извършва продажба, доставка, гаранционни и извънгаранционни сервизни дейности на продуктите, които предлага. 

 

https://bashmaistora.bg/f/up/images/M_2014(1).jpg

 

В Баш Майстора ще получите:

 

  • професионални инструменти, машини и крепежни елементи
  • професионална консултация при избор на най-подходящ продукт според Вашия начин на работа и условия, при които ще работите
  • наличност на предлаганите стоки
  • добри цени
  • отстъпки на определени продукти всяка седмица
  • преференциални условия за лоялни клиенти
  • доставка до Вашия обект или дом
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • бързо и приятно обслужване

 

 

Сервиз

 

Баш Майстора разполага с модерна сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване на стоките, които продава. Тя е снабдена с цялото необходимо оборудване, резервни части и консумативи. Сервизните специалисти са висококвалифицирани, преминали през множество теоретични и практически обучения. Баш Майстора държим на дългосрочните отношения с клиентите си и от 2003 г. извършва оторизирани гаранционни и извънгаранционни сервизни дейности на водещи марки.

 

Оторизиран сервиз за електроинструменти: MAKITA, MAKTEC by MAKITA, MAKITA MT, IMER, SCHWAMBORN, HONDA, STIHL, VIKING.

 

Гаранционен сервиз за електроинструменти: HITACHI, SPARKY, DEWALT, BLACK&DECKER, PROVIDUS, STEINEL, NOVUS, DIATEC, JEPSON, TECNOMEC, DECA, GIS, COLLOMIX, BELLE, MONTOLIT, VIRUTEX, SCHEPPACH, ATIKA, RODCRAFT, STANLEY.

 

Извънгаранционен сервиз за електроинструменти: BOSCH, SKIL, FESTOOL, RUBI, CITY PUMPS, TREMIX, REMS, UNIOR, VARSTROJ, FLEX, DREMEL, FERVI, FINI NUAIR, HERVISA PERLES, METABO.

 

https://bashmaistora.bg/f/up/images/S3_2014.jpg

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.