Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Термометри

Електронният термометър е устройство, което измерва температурата. Използва се в промишлеността и домакинството, при готвене на храна, производство, медицински и научни тестове и процедури.

 

Цифровите версии на уредите за измерване на температура стават все по-търсени и популярни. Това се дължи на тяхната точност, безопасност и лекота на използване.

 

Предимства на дигиталния термометър

 

  • Мерене на повърхностната температура
  • Безконтактно мерене на температура – този метод e перфектен за чувствителни повърхнини и опасни приложения, например движещи се части на машини или електрически инсталации
  • Фокусиране с лазер – маркира точката, която трябва да се мери и Ви разрешава да се фокусирате много точно
  • Функция за запаметяване – съхранява измерваната стойност
  • Широк диапазон на мерене на температура – от -38 ° C до +365 ° C.

 

Защо да изберете електронен термометър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме термометри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.