Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Полиуретанови пяни

Ръчна пяна

 

Ръчната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним или уплътним слой от нея. Има много добри топлоизолационни свойства и шумоизолационни свойства.

 

Важно е да отбележим, че тя не е електропроводима и може да се използва край електрически системи и проводници без проблем. Друго нейно предимство е, че формата, която е придобила след втвърдяване, може да се отрязва и изглажда или променя по начин, който го налага. След като е нанесена монтажната пяна и е придобила нужната твърдост и вид може да се покрие с мазилка, лепило или друг вид материал за замазване.

 

Ръчната пяна е лесна за използване и може да се използва и от непрофесионалисти в нашия дом. Тя е във вид на течност, вкарана във флакони под налягане с различен обем. След като се използва изпръсканата течност от флакона, тя се разширява с бързи темпове на пенообразна маса и след това се втвърдява. Количеството на първоначално използваната пяна се увеличава впоследствие над 2 пъти.

 

Пистолетна пяна

 

Пистолетната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним и уплътним различни по вид големи или малки пукнатини в строителството, нашия дом или на места, където се налага.

 

Накратко с пистолетната пяна се монтират рамките на прозорците, техните каси и носещи конструкции, същото се отнася и за вратите, уплътняват се различни пространства на первази, тераси и други дъсковидни и плосковидни площи.

 

Пяната се използва като изолация на пространства около различни тръби, за уплътняване на панели и бетонни или други вид трудни за достъп и плътни пространства.

 

Баш Майсторите разчитат на флакони с монтажна пяна, която се използва посредством пистолет към тях. Има видове модели пистолети на достъпна цена, които може да се използват от всеки в домашни условия.

 

Предимствата на флакона с пистолет е, че дебитът на използваната течност може да се контролира в зависимост от това колко силно натискате или настройвате с винта на пистолета.

 

Друго предимството при тях, е че не се втвърдяват бързо при използването на пистолет, където са завити и затворени в цялостния механизъм. Така този тип пяни позволяват многократно използване в рамките на определен период от време, например около месец или максимум два месеца.

 

Защо да изберете полиуретанова пяна от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме полиуретанови пяни, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.