Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни наколенки

Работните наколенки сe ползват за осигуряване на защита на краката по време на работна дейност. Тяхната основна функция е да гарантират защита на краката на работещия, като предпазват коленете и облекчат натоварването.

 

Наколенките прилягат идеално на краката, като осигуряват комфорт и увереност, без да ги нараняват. Те са удобни и здрави предпазващи средства, подходящи за работници, които извършват ремонти в затруднена позиция или такива, които са коленичили за продължително време.

 

Наколенките намират приложение главно при работи, свързани със строителство и поддръжка, слагане на плочки, поставяне на паркет и други. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете гумени и полиуретанови наколенки – сигурна защита срещу удар и неравности по земята.

 

Защо да изберете работни наколенки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни наколенки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.