Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Работни наколенки

Работните наколенки сe ползват за осигуряване на защита на краката по време на работна дейност. Тяхната основна функция е да гарантират защита на краката на работещия, като предпазват коленете и облекчат натоварването.

 

Наколенките прилягат идеално на краката, като осигуряват комфорт и увереност, без да ги нараняват. Те са удобни и здрави предпазващи средства, подходящи за работници, които извършват ремонти в затруднена позиция или такива, които са коленичили за продължително време.

 

Наколенките намират приложение главно при работи, свързани със строителство и поддръжка, слагане на плочки, поставяне на паркет и други. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете гумени и полиуретанови наколенки – сигурна защита срещу удар и неравности по земята.

 

Защо да изберете работни наколенки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни наколенки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.