Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 152 продукта и наличност над 4 132 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 152 продукта в наличност.
4 132 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни наколенки

Работните наколенки се използват, за да осигурят защита на краката по време на работа като предпазват краката от нараняване. Тяхната основна функция е да осигурят защита на краката на работещия като предпазят колената и намалят натоварването. Наколенките прилягат перфектно към краката, осигурявайки комфорт и сигурност, които не допускат нараняването им. Наколенките са комфортни и здрави предпазни средства, използващи се от работниците, извършващи ремонтни дейности в неудобна поза или такива, които коленичат по-дълъг период от време. Наколенките се използват предимно при строително-ремонтни дейности, свързани с работа по пода като поставяне на плочки, полагане на паркет и други дейности в индустрията например. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете гумени и полиуретанови наколенки - сигурна защита срещу удар и неравности по земята.

 

Наколенките BATTIPAV са изключително професионални, направени от абсорбиращ материал като защита срещу удар и неравности по земята. Вътрешният им дизайн им позволява да прилягат перфектно към коляното на работещия.

 

Наколенките DEWALT Knee Pads са изработени от полиуретан за по-добро прилепване и комфорт при работа. Предназначени са за индустриална употреба.

 

Наколенките MAKITA са подходящи за употреба при равни и неравни подови повърхности и предоставят защита от пробиване. Предназначени са да осигурят максимална защита там, където е най-необходимо.

 

Наколенките RUBI са направени от абсорбиращ материал като защита срещу удар и неравности по земята. Вътрешният им дизайн позволява да прилягат перфектно към коляното на потребителя.

 

Наколенките RUBI DUPLEX са с регулируема еластична закопчалка. Вътрешността е от мек и удобен материал. Те са изключително професионални и много удобни.

 

Наколенките RUBI FLEX са подходящи за употреба при равни и неравни подови повърхности и предоставят защита от пробиване с усилие най-малко (100±5) N.

 

Наколенките RUBI GEL COMFORT са с дизайн, обединяващ твърди материали срещу удар и неравен под с меки материали. Освен защита на коленете чрез използването на силиконов гел, ергономичността им осигурява голяма стабилност и предотвратява умората в сухожилията.

 

Усилените наколенки MAKITA са идеални за работа върху бетон, подове от твърда дървесина и строителни работи. Плътната подложка поддържа плътно поставените наколенници. Подложката от пяна с висока плътност осигурява най-висок комфорт.

 

В онлайн магазин Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от лични предпазни средства на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.