Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.

Самозалепваща шкурка с велкро

Самозалепващите кръгли шкурки са с различно предназначение. Някои от тях се използват за грубо шлайфане и кит, други – за шлайфане на най-твърдите лакове, трети – за обикновени лакове, кит и бои.

 

Видове самозалепващи шкурки с велкро

 

Кръглите самозалепващи шкурки осигуряват безпрашно шлайфане на стени от гипсокартон. Специално разработеният патентован абразивен консуматив се състои от абразивно зърно, основа хартия с велкро от нетъкан текстил, продупчен по цялата повърхност.

 

Самозалепващите правоъгълни шкурки са подходящи за твърда и мека дървесина, за цветни метали, за дървесина с гвоздеи, за метал и камък. Шкурките за виброшлайф са с правоъгълна форма. Различават се както по дължината и отворите, така и по едрината на абразивното зърно.

 

Самозалепващите триъгълни шкурки са предназначени за метал и дърво или за лакове и бои. С тези шкурки могат да се шлифоват всички видове дърво, твърда дървесина и други. Служат за работа с делта шлифовъчни машини.

 

Защо да изберете самозалепваща шкурка с велкро от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме самозалепващи шкурки с велкро, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.