Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони неутрални

Неутралният силикон TKK Tekasil Neutral 280 мл (бял и прозрачен) е еластичен, еднокомпонентен силикон, който се използва за уплътнение на различни материали (стъкло, дърво, бетон, камък, керамика, метал, алуминий, повечето видове пластмаса). Отлично прилепва към различни материали, дори когато не се употребява грунд. За по-добра адхезия към порьозни материали препоръчваме употребата на грунд KVZ 16 и грунд LF за прилепване към някои пластмаси. При полагането му във вертикални фуги не се стича. Устойчив е химикали и на атмосферни условия – дъжд, сняг, екстремни температурни промени. Не предизвиква корозия и е UV устойчив. Не се препоръчва за глазирани материали. С добри характеристики е, еластичност на връзката – до 20 %. Състоянието му е гелообразно. Преди подготовка за полагане трябва повърхностите да се подготвят. Повърхнината на фугата трябва да е твърда, чиста, обезмаслена и обезпрашена. Трябва да се отстранят всички всички нездраво залепени части.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите още видове силикони – заливен, санитарен силикон ацетат и силикон за стъклопакети.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.