Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони неутрални

Неутралните силикони се използват за уплътнение на различни материали (стъкло, дърво, бетон, керамика, метал, алуминий, повечето видове пластмаса). Отлично прилепва към различни материали дори когато не се употребява грунд.

 

За по-добра адхезия към порьозни материали препоръчваме употребата на грунд за прилепване към някои пластмаси. При полагането му във вертикални фуги не се стича. Устойчив е на химикали и на атмосферни условия – дъжд, сняг, екстремни температурни промени. Не предизвиква корозия и е UV устойчив. Не се препоръчва за глазирани материали.

 

Преди подготовка за полагане трябва повърхностите да се подготвят. Повърхнината на фугата трябва да е твърда, чиста, обезмаслена и обезпрашена. Трябва да се отстранят всички всички нездраво залепени части.

 

Защо да изберете неутрален силикон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме неутрални силикони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.