Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Продукти от FM FRIULSIDER

Friulsider SpA, създадена през 1966 г., бързо се разраства през годините и сега заема площ от 61 000 м2 (23 000 м2 покрити), включваща  различни офиси, складове и наскоро разширена производствена площ.

Производството на всички модели, от стомана и пластмаса, се извършва в рамките на предприятието, за да се гарантира качеството на продукта "Произведено в Италия" и за да се отговори бързо на всички изисквания на пазара от строителството до оборудването на завода, от механичната обработка до дърводелството.

 

Чрез непрекъснато търсене на иновативни технологични решения, Friulsider постоянно се разширява и развива продуктовата си гама, която сега включва общо 5800 артикула, разделени на анкери, покривни и облицовъчни крепежи, винтове за дърво, гайки и болтове за метал.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.