Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 558 продукта и наличност над 3 743 841 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 558 продукта в наличност.
3 743 841 Артикула.
Подреди по
Резултати

U болтове без планки

U-образните болтове служат за закрепване на тръбопроводи, най-вече в изправено положение или висящи, при монтаж като ограничителен елемент върху профили или скоби. Електролитно поцинковани са, използват се за ограничител на тръби – трябва да се движат свободно в пространството.

 

Някои видoве U-образни болтове без планка са с двустранна резба и четири гайки. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

Защо да изберете U болт без планка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме U болтове без планка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Онлайн магазин „Баш Майстора“ разполага и с голямо разнообразие от скоби.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.