Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове за контейнери

Крикът за контейнери е удобен и стабилен, със здрава и същевременно проста конструкция, предназначен за различни приложения. Този крик е истинско помощно средство, когато става въпрос за пренасяне на тежки товари.

 

Неговият удобен и стабилен дизайн го прави идеален инструмент за множество приложения. Поради механичния принцип на повдигане на товари е безопасен за употреба, затова често се използва при всички видове превозни средства, както и за отваряне на тежки врати и капаци като лостов механизъм.

 

Предлагайки надеждност, здравина и функционалност, механичният крик за контейнери е перфектното решение за вашите нужди при транспортиране на товари и монтажни дейности. Може да се използва за повдигане на капаци и покриви на контейнери, затворени резервоари и други. Този модел е с вградени опори и отвори в краищата за лесно монтиране.

Особености на криковете за контейнери

При монтаж е необходимо да се уверите, че е правилно изравнен с товара. Натягането трябва да се извършва в посока от манивелата на зъбците на главините, никога обратното. 

 

Спецификациите на крика показват, че ходът на повдигане на стойката може да бъде по-малък от този, указан в таблицата, в зависимост от товара.

 

Защо да изберете крик за контейнери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме крикове за контейнери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.