Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.

Фиксатори за хоризонтална армировка

Фиксаторите за хоризонтална армировка се делят на линейни метални, линейни пластмасови и точкови за фундаменти и плочи.

 

Фиксаторите от метал са подходящи за двойно подсилени стени или подове. Дизайнът им премахва всеки риск от пробиване на водоустойчивата мембрана. Ползват се предимно на места, където има подлагане на тежки товари, движение на хора и товари, както и при окачени панели.

 

Поставят се върху долните стоманени пръти, за да поддържат и насърчават безпогрешното поставяне на горната армировка.

 

Линейните пластмасови фиксатори се разделят за вертикална и хоризонтална армировка. Най-често за хоризонтална армировка се използват лентови или линейки фиксатори. Някои ги наричат и непрекъснати фиксатори. Линейните фиксатори се монтират като отворената част се нарежда надолу и задължително диагонално на положените стоманени прътове.

 

Точковите фиксатори за фундаменти и плочи са предназначени за използване в строителната област и могат да фиксират армировката на необходимото разстояние от кофража при полагането и в колони, стени или плочи. Подсилващата скоба тип „стол“ може да фиксира армировки от ф 8 мм до ф 18 мм на разстояние 20 мм от кофража.

 

Точковите фиксатори са подходящи за хоризонтално полагане. Осигуряват 15 мм бетонен защитен слой във вертикална или хоризонтална плоскост.

 

Защо да изберете фиксатор за хоризонтална армировка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фиксатори за хоризонтална армировка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.