Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони заливни

Заливният силикон се използва в широк спектър от индустрии и приложения. Той служи за производство на гъвкави калъпи, за производство и набор от технически и механични части за промишлеността. Има нисък вискозитет и е лесен за употреба и нанасяне.

 

Заливният силикон служи за вграждане, уплътняване и залепване на различни материали. Работата със силикона трябва да се извършва внимателно. Нужни са подходящи ръкавици, тъй като единият компонент може да предизвика дразнене на кожата и очите.

 

Силиконовите каучуци представляват двукомпонентни уплътнителни маси на каучук – силиконова химична база, които след втвърдяване са подходящи за направа на широк спектър от калъпи (матрици) за различни по форма и вид детайли и изделия с цел точната им репродукция. Използват се за изготвяне на калъпи, за репродукция на технически и художествени изделия, за фугиране и шпакловане.

 

Защо да изберете заливен силикон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме заливни силикони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.