Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 072 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 072 Артикула.
Подреди по
Резултати

Роботи за къртене и пробиване

Роботите за разрушаване на строителни конструкции са компактни, многофункционални и уникални по рода си. Предназначени са главно за разрушаване на елементи от бетонни конструкции, подови замазки и настилки. Управляват се с дистанционно управление посредством безжична връзка (Bluetooth) с обхват 100 метра или чрез кабел. Предвижването им става посредством вериги, което им позволява и безпроблемното преминаване през стълбища. При работа машината се повдига и стъпва стабилно на четири широко разположени една от друга опори. Всяка от тях може да се управлява самостоятелно, което позволява стабилно работно положение на робота и върху неравни терени. Перфектното им съотнощение тегло-мощност, позволява употребата им в помещения с ограничена товароносимост на подовата плоча. Благодарение на компактните си размери – ширина от 78 см. - те могат безпроблемно да преминават през стандартните отвори за врати от 80 см. Обемът от работа, който роботите за къртене и пробиване извършват се равнява на едновременната работа на бригада от 15 души, снабдени с мощни къртачи – за модел DXR270 и 18 души за модел DXR 310. Характерното при тези машини, е  че работното рамо (стрелата) изисква минимална техническа поддръжка и позиционира изключително точно инструмента.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете четири модела роботи за къртене и пробиване Husqvarna: DXR 140, DXR 270, DXR 300 и DXR 310, които основно се различават в обхвата на стрелата, теглото, мощността и производителността им.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.