Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Роботи за къртене и пробиване

Роботите за къртене и пробиване са компактни, многофункционални и уникални по рода си. Използват се главно за рушене на елементи от конструкции от бетон, подови замазки и настилки. Придвижването им става посредством вериги, което им позволява и безпроблемното преминаване през стълбища.

 

Как работят роботите за къртене и пробиване?

 

Управляват се с дистанционно управление чрез безжична връзка с обхват 100 метра или чрез кабел. При работа машината се вдига и стъпва здраво на четири широко разположени една от друга опори. Всяка от тях може да бъде управлявана самостоятелно, което разрешава  работно положение на робота и върху неравни терени.

 

Перфектното им съотношение тегло-мощност позволява употребата им на места с ограничена товароносимост на подовата плоча. Благодарение на компактните си размери роботите за къртене и пробиване могат безпроблемно да минават през стандартни отвори за врати.

 

Обемът от работа, който роботите за разрушаване на строителни конструкции извършват, се равнява на едновременната работа на бригада от 15-18 души, снабдени с мощни къртачи. Характерното при тези машини е, че работното рамо (стрелата) изисква минимална техническа поддръжка и позиционира изключително точно инструмента.

 

Защо да изберете робот за къртене и пробиване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме роботи за къртене и пробиване, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и с гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.