Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 619 Артикула.

Боркорони, адаптори и държачи

Боркороната представлява кръгъл трион и служи за рязане, а не за пробиване. Използвайки боркорона заедно с бормашина може да изрежете кръгъл отвор в плоски материали с ограничена дълбочина.

 

Инструментът се използва главно за направа на отвори  с голям диаметър при дървообработването или обработката на пластмаса. Боркороната се използва със стационарни или ръчни бормашини. Регулируемата боркорона е предназначена за хоби, отколкото за професионална работа. Професионалните задачи изискват по-стабилни боркорони.

 

Адаптори и държачи

                                     

Държачите за боркорони са подходящи за пробиване на дърво, пластмаса и метал. Стеблата на държачите за боркорона трябва да се поставят правилно в плоските страни на патронника и да се затегнат здраво.

 

Центровите свредла за боркорони са сменяеми, могат да се заточват или да се заменят с нови. Фланецът завършва със захващаща опашка като на обикновеното свредло. Свредлото може да се използва за зидария, бетон и варовик.

 

Шпилката за система Ratio се използва в пробиващия край на Turbo Tunnel Bit и служи като водач/центриращ елемент преди карбидният зъб да захапе бетона.

 

Щифтът за боркорона е подходящ за боркорони с различни диаметри.

 

Защо да изберете боркорона, адаптор и държач от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме боркорони, адаптори и държачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.