Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.

Боркорони, адаптори и държачи

Боркороната представлява кръгъл трион и служи за рязане, а не за пробиване. Използвайки боркорона заедно с бормашина може да изрежете кръгъл отвор в плоски материали с ограничена дълбочина. Инструментът се използва главно за направа на отвори  с голям диаметър при дървообработването или обработката на пластмаса. Боркороната се използва със стационарни или ръчни бормашини. Регулируемата боркорона е предназначена за хоби, отколкото за професионална работа. Професионалните задачи изискват по-стабилни боркорони.

 

Адапторът представлява диск или цилиндър, в който се поставят центриращото свредло и кръглия режещ трион. Нарича се още фланец. Някои фланцови адаптери са пригодени за кръгови триони с различен диаметър.

 

Стеблата на държачите за боркорона трябва да се поставят правилно в плоските страни в патронника и да се затегнат здраво. Подходящи са за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Центриращото свредло при професионалните боркорони е сменяемо, може да се заточва или да се заменя с ново. Фланецът завършва със захващаща опашка като на обикновеното свредло. Свредлото може да се използва за зидария, бетон и варовик.

 

Удължителят за боркорони позволява комбинирането на всички по-разпространени системи патронници с уреди SDS-max. Подходящ е за труднодостъпни места.

 

Шпилката за система Versio се използва в пробиващия край на Turbo Tunnel Bit и служи като водач/центриращ елемент преди карбидният зъб да захапе бетона.

 

Щифтовете за боркорони за магнитна бормашина,които предлагат магазини „Баш Майстора“, са на марките ALFRA и JEPSON.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.