Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически къртачи

Имате ли нужда от висока мощност при къртене и отстраняване на материал? Заложете на електрическите къртачи.

 

Къртачът е машина, която е проектирана за разбиване и раздробяване на твърди конструкции, разрушаване на стени, подови настилки и плочи. Той е много здрав и тежък, тъй като е предназначен да разрушава различни материали като дървени стени и бетонни подове.

 

Електрическите къртачи вършат работа като многократно нанасят удари чрез стабилен механизъм, задвижван от електродвигател.

 

Това мощно въздействие, комбинирано с висока честота, спомага за създаването на пукнатини в твърди повърхнини. Те се образуват за кратък период от време, за да отслабят структурата, докато се разпадне.

 

Ето защо къртачите на ток се използват широко в строителството, ремонтите, при оправяне на пътищата и разрушаването на основи. Много експерти го определят като основен инструмент за строителни дейности.

 

Строителните работници и бригади използват непрекъснато този инструмент за разрушаване и отстраняване на цели стени и сгради.

 

Как да използваме електрически къртач, правилно?

 

Неправилната употреба на къртещи машини може да причини сериозни щети както на сградата, така и на оператора на машината. За да избегнете това трябва внимателно да спазвате изискванията и съветите за безопасност.

 

Когато използвате къртач винаги носете предпазни очила, работни ръкавици и шлем с подсилено бомбе, за да се предпазите от падане на тежки предмети. Важно е да приложите силен натиск чрез машината върху обработваната повърхнина.

 

За да извлечете максимума от машината е важен и ъгълът, под който се използва. Трябва да е точно 90 градуса, за да удари повърхнината. По този начин ще можете да постигнете и най-добрата сила и ще унищожите всичко.

 

Ето защо изборът на правилен електрически къртач е толкова важен. Разбира се, в пазарната мрежа можете да намерите голямо многообразие от модели. За да направите най-добрия избор трябва да сте запознати с основните характеристики, дейности и натоварване, на което трябва да се подложи инструмента.

 

Какво трябва да знаете за характеристиките на електрическите къртачи

 

Важно е да обърнете внимание на свредлата и накрайниците, които можете да употребите. Електрическите къртачи най-често ползват SDS захват. Той позволява лесно поставяне и смяна на работния накрайник. В зависимост от предназначението има много голямо многообразие.

 

Какви къртачи можете да откриете в Bashmaistora.bg?

 

В онлайн магазина „Баш Майстора“ ще намерите професионални електрически къртачи на световни лидери като BOSCH, DEWALT, MAKITA, HIKOKI, MILWAUKEE.

 

Предлаганите от нас къртачи са с различна мощност (от 650W до 2100W), удари в минута (до 73J) и захват. Освен висококачествени електрически къртачи, при нас може да намерите и всички видове работни накрайници. Разполагаме с богата гама шила, длета и каналокопачи, които може да откриете във всякакви размери.

 

Нашите електрически къртачи се предлагат със сигурна гаранция. Така можете да закупите машините, които са най-добри за Вас и да се възползвате от експертни съвети от нашите търговски представители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.